Arama sonuçları

  1. X

    Yeni logo denemem

    Bu logoda esas amacım font üzerinde oynayarak bir şeyler yapabilmekti. Yazı editörü uygulaması için düşündüğüm logonun fontu üzerinde küçük değişiklikler yaptım. Font üzerinde değişiklik ve yazı altındaki çizgi sayesinde kağıt üzerine yazan bir kalem görünmesini sağlamaya çalıştım. Umarım...
  2. X

    Corel'de Yaptığım Deneme Çalışması

    Corel'e yavaştan ısınıyorum. Bu çalışmada özellikle üç boyutlu nesne ve gölgelendirme ile uğraştım. Baya bir öğretici oldu benim için. Yeni çalışmalarda ölçülere daha dikkat etmem gerekiyor sanırım. Bazı sorunlar olabilir.
  3. X

    CorelDraw'da İlk Deneme Çalışmam

    CorelDraw'ı ilk açtığımda yaptığım çizim bu. Küçük reklam boyutunda yaptım. Amacım yalnızca çizim araçlarını denemekti aslında, ama ilk çalışmam olarak sizlerle de paylaşmak istedim. Eleştirilerinizi ve önerilerinizi bekliyorum. Ayrıca tutorial'larla ilgili bir kaynak paylaşabilirseniz çok...
  4. X

    BMW Logosu Denemesi

    BMW logosunu elimden geldiğince yapmaya çalıştım. Yaptığım 2. çalışma olduğu için pek iyi olmasa da gittikçe gelişiyor gibi :)
  5. X

    Grafikerler logosu denemesi

    Arkadaşlar henüz ilk logo çalışmalarımı yapmaktayım. Sizlere göre kötü olduğunun farkındayım yani :) Tek amacım eleştirilerinizi değerlendirerek daha iyi çalışmalar yapabilmek. Şimdiden teşekkür ederim.
Yukarı Alt