12 Kullanıyordum Lakin X3 ve x4 te tolbar sorunum var

Kayıt
11 Kasım 2008
Mesaj
18
Tepki
1
Arkadaşlar genelde çoğumuz 11 veya 12 kullanıyoruzdur (vazgeçilmez diyenler için) lakin bunları kullanıp birde x3 ve x4 kullanan arkadaşlarımız var, ama tollbar'dan yeni olan yani, tam verim alamıyorum veya şu nerede bu nerede diyen arkadaşlarımız var, eğer 11 veya 12 de hatırlıyorsanız bu vereceğim ufaçık workspace sayesinde x3 ve x4 te alıştığınız o 11-12 versiyonlarını görebilirsiniz. buyurun ben x3 e geçmek zorunda kaldım ve ekran görüntüsü.



Üstelik eğer kullanıdığınız prog. ingilizce bile olsa bu basit dosya sayesinde yapabildiğim kadarını Türkçe yaptım ve sizlerdede Türkçe olacaktır. Türkçe ise zaten Türkçedir :) işinize yarayacağını umuyorum. Ha nasılmı yükleyeceğim onuda hemencik basit bir dille anlatayım.

Üste barda en sağ tarafta Yardım (Help) menüsünün yanında boşlukta mouseye sağ tıklayın çıkan menüde Costumize--->Workspace yi seçin oradanda import workspaces sonrasında sizden dosya isteyecektir bu verdiğim dosyayı tanıtın tamam diyin ve akabinde çıkan herşeye tamam ve olumlu benzer cevaplar verin sonrasında Draw görümününz değişmiş bir şekilde karşınıza çıkacaktır.

Not: Bu dosyayı 12 de yaptım doğal olarak 12 ve üst versiyonlarda çalışır.

Download Linki:

http://rapidshare.com/files/163034609/Zulfu.xslt
 
Kayıt
25 Mayıs 2008
Mesaj
92
Tepki
10
teşekkürler, corel kullanıcıları için faydalı bir paylaşım, paylaşımlarınızın devamını dilerim...
 
Yukarı Alt