1500 ytl`ye kadar ariyorum!

dunya

Üye
Kayıt
26 Ağustos 2007
Mesaj
21
Tepki
1
Herkese selam. Benim orta derecede bir fotograf makinam vardi ve oglum o makinanin hakkindan geldi, Simdi kendime cok profesyonal bir makina olmasa bile bana birseyler ögretecek bir makina almayi düsünüyorum, bu konu hakkinda bana fikir verebilecek profosyonel birisinden yardim istiyorum, hangi marka ve hangi seri`de olsun? Tesekkürlerimi sunarim.
 

Fatih Çelikhan

Uzman Üye
Uzman Üye
Kayıt
18 Aralık 2007
Mesaj
373
Tepki
4
fotografçı değilim.... fotoğraf sanatçısı değilim ama bana göre eğer bir profesyonel makine almak istiyorsan öncelikle objektif çapının büyüklüğü, objektif te kullanılan mercekelrin kalitesi ve cmos (dijital algılayıcınınz hassasiyet, perde hızı vs vs gibi ayrıntıoların iyi olması gerekir.

eger buna iyi bir karar vermek istiyorsanız bunu iş meslek edinen kişiler ve bu makinelerle para kazanan kişilerden daha sağlıklı bilgiler alabilirsiniz.

mesela benim çok hoşuma giden bir makine var. bu makine adı ile kalitesi ve çektiği resimler ile bana göre dünytanın en önde gelen bir makinesi aşağıda verdiğim bu linkte makine hakkında ayrıntılı bilgiler bulabilirsin.

http://www.reproset.com.tr/sigma/makineler/index_summary.htm


bunun yanısır bu makine oldukca profesayonel bir seçim tabi fiyatı da. ben bu makıneye sahıp olmayı cok ısterdım ama buna gucum yetmez bırde amator biri için gayet fuzuli.

bunun yanı sıra yarı profesyonel seçimler için nikon ve practika yı da incelemeniziz tavsiye ederim.

kolay gelsin şimdiden hayırlı olsun
 
Kayıt
17 Ocak 2008
Mesaj
769
Tepki
6
sony cybershot planliyorum bende.hem makro cekim yapabiliyosun.o makinayi alirsam sxc.hu ya pek ihtiyacim kalmaz diye tahmin ediyorum :D birde ani oldugu gibi yakaliyo.diyelimki dalga resmi cekeceksin en ufak su tanesine kadar cybershot yani adi ustunde :D 1500YTL ye ihtiyacini karsilayacagindan eminim
 

dunya

Üye
Kayıt
26 Ağustos 2007
Mesaj
21
Tepki
1
Verdiginiz bilgiler icin tesekkür ederim. Cyber-shot`un ani yakaladigini benim Sony Ericsson cep telefonumdan kesfettim. Bana bir arkadasim Conan EOS 400D`yi tavsiye etti fakat bu is sizinde anlattiginiz gibi bu isten anlayan birisinden bilgi alarak halledecegim bir is. Tesekkürler...
 
Yukarı Alt