2.5" lik Taşınabilir Disk Önerisine İhtiyacım Var

Abdullah Şahin

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
3 Nisan 2008
Mesaj
2.630
Tepki
89
Merhaba arkadaşlar ,

Elimdeki mevcut 2.5" lik Seagete taşınabilir hard disk im 13 aylık bir kullanımdan sonra bozulduğu için yeni bir ürün ile değişimini yapmam lazım. İlgili büyük bilgisayar mağazası tamir edemediklerini söylediler. Ama karar veremedim hangi ürünü alsam diye. Sizlerin önerebileceği bir ürün varmıdır. Çok ucuz olsun istemiyorum . Yani sonuçta bir sefer alacağım birşey. Oldumu biraz kaliteli olsun.


Tavsiyelerinizi bekliyorum.
 

Serkan Baysal

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
10 Haziran 2008
Mesaj
2.204
Tepki
76
Merhaba Abdullah.

Bahsettiğin olayın aynısı malesef benimde başıma geldi. Kullandığım markada Seagete'ti. Fakat benim cihazım sadece 4 ayda bozuldu. Veri kurtarımı yaptırdığım içinde garanti dışı kaldı.

Sonrasında Samsung marka bir tane daha aldım. Yaklaşık 10 ay oldu fakat herhangi bir sorun yaşamadım. Ama kime sorarsan sor sana yeniden Seagete tavsiye edecektir. Çünkü en iyisi o. Ben samsungdan memnunum. İstersen bir araştır.

Ufak bir tavsiye;
Bozulmaların geneli büyük kapasiteli disklerde meydana geliyor. Bu nedenle alacağın diskin kapasitesinin çok büyük olmamasına dikkat et derim. Maksimum 500GB en garantisi.

Umarım faydası olur.
 
Kayıt
8 Eylül 2008
Mesaj
2.540
Tepki
31
merhaba abdullah western dijital
2 senedir 320 gb kullanıyorum
en ufak bir hata bile vermedi
yaklaşık 260 - 270 gb lik veri var ve birkaç saniye içinde açılıp dosaya labiliyorum gayet de hızlı
 

aspirin_00

Üye
Kayıt
27 Eylül 2009
Mesaj
165
Tepki
3
merhabalar diskin markasından çok içindeki veriler önemli ise xs almanı tavsiye ederim veri kurtarmayı olanakları var ücretsiz ama hiç kimseye içerideki verileri tam kurtaracaklarına garanti vermiyorlar fakat piyasada çok pahalı olarak veri kurtarma yapıyorlar
işin özü sözü www.donanimhaber.com sitesine girip xs ile bir söyleşi var video dikkatli izlersen alacağın ürünü hemen hemen kesitrirsin
 
Yukarı Alt