2 adet görsele 2 adet soru :)

Tepki
0
Merhaba. :)
Buradaki gibi bir arkaplan nasıl hazırlanır bunu öğrenmek istiyorum, bu saçma şeyi nerden buldunuz diye sorarsanız Madonna'nın bu sene çıkardığı albümün kapağının arkaplanı. Bu şekilde renklendirmeler nasıl yapılır? Bu şekilde çizgiler? :allalla: Çizgileri Photoshop'un WAVE komutu ile yapabiliyorum ama renklendirmelerde tıkanıyorum. :rolleyes:
GÖRSEL AŞIRI BÜYÜK OLDUĞU İÇİN LİNK: http://img829.imageshack.us/img829/6491/background3du.png

Buradaki sorum ise, buradaki kadın Madonna, bu kadının teni bu kadar düzgün değil, belli ki air-brush kullanmışlar, sorum bu değil zaten, buradaki gibi efekt nasıl yapılır? Ten rengi çok farklı, morlarda karışmış, buna yakın bir şey elde edebilir miyiz? Gölgeler bile mor. :)
GÖRSEL AŞIRI BÜYÜK OLDUĞU İÇİN LİNK: http://img19.imageshack.us/img19/5397/adszcuj.png

Tepki
2
madonanın resmını bolge bole layer kullanarak yapabılırsın ozel bır efecte gerek yok
ılk fon resımı kendınde yapabılırsın once cızgılerı yapıp renklendırebılırsın

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
:) ikinci fotoğrafta Madonna'ya o efekti vermek için isterseniz hazır photoshop actions kullanabilirsiniz..
Burada fazlası ile işinizi görecek action'lar mevcut Yada uğraşıp kendiniz verebilirsiniz nasıl mı ? Blending options dan color overlay - gradient overlay gibi efektler ile ..

İlk çalışmada renklendirme ile ilgili sorunu ise değişik dersler inceleyip çözebilirsin.. Mesela youtube da yer alan aşağıdaki ders seni renklendirme konusunda yönlendirebilir ;)

Tepki
0
Teşekkür ederim Aslı Hanım. Bununla çok azda olsa benzetebildim, arkaplanı hazırlayan Mert Alaş'ı alnından öpüyorum :) Çok az daha üstüne çalışırsam olacak, teşekkürler yardımınız için. :)

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
Arka planı cok inceleyemedim is yerinde ama son halini paylaşırsınız :) faydalı olabildiysem ne mutlu .Kolay gelsin...;)

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Forumumuzda aradığınız bu bilgileri içeren dev bir eğitim seti vardı sanki...

Yukarı Alt