311 no lu oda

Kayıt
23 Kasım 2007
Mesaj
296
Tepki
59
311 Nolu Oda..

Güney Afrika'nin Cape Town sehrindeki bir hastanede devamli esrarengiz ölümler oluyordu. Hemsireler haftalardir üst üste her cuma günü 311 numarali yogun bakim odasina yatirilan hastalari ölü bulmaktaydilar.

Bu sir dolu ölümlere uzun süre açiklama getirilemedi. Herkes meselenin çözülmesi için seferber oldu. Uzmanlar odanin havasini bakteriyolojik bakimdan kontrol ettiler. Güney Afrika'nin önde gelen bilimadamlari ölenlerin aileleriyle üç hafta boyunca görüsmeler yaptilar. Hatta isin içine polis girdi ve akla gelen her ihtimal tek tek degerlendirildi, ancak onlarin arastirmalari da sonuçsuz kaldi. Ve tabii bu arada 311 numarali odadaki hastalar sebepsiz ölmeye devam ediyorlardi.

Son çare olarak 311 numarali yogun bakim odasi devamli gözetim altina alindi ve nihayet odadaki ölümlerin sebebi ortaya çikti. Sonuç trajikomikti. Cuma sabahi saat 6'da odalari temizleyen temizlikçi kadinin, hastanin bagli bulundugu solunum
cihazinin fisni çekerek elektrik süpürgesinin fisini taktigi, temizlik bittikten sonra solunum cihazinin fisini yeniden takip, odadan çiktigi görüldü.
 
Yukarı Alt