4 adet dergi reklam sayfası

Cengiz Duhan

Bronz Üye
Bronz Üye
Kayıt
4 Ocak 2009
Mesaj
314
Tepki
23
4 adet dergi reklam sayfası
Değerli yorumlarınıza,,
(çalışmalardaki yazıların bazılarında nokta sonrası boşluk, kelime aralarında boşluk vb. sıkıntılar var, henüz baskıya hazır çalışmalar değiller, son düzenlemeleri yapılmadı.)





düzenlemeler



yeni çalışma "festo"

 

gezegen

Üye
Kayıt
6 Eylül 2012
Mesaj
325
Tepki
16
Büyük hallerini, böylece ayrıntılarını göremiyoruz, ancak bu küçük halleriyle söyleyebileceğim: Birincisi hariç, diğer üçü boğucu. İkinci ve üçüncüsü ayrıca sıkıcı.
 

Cengiz Duhan

Bronz Üye
Bronz Üye
Kayıt
4 Ocak 2009
Mesaj
314
Tepki
23
@gezegen
mausla sağ clik yapıp resme bak deyince resim büyümüyormu? bende büyüyor,
Yorumunuz için Teşekkürler,,
 

gezegen

Üye
Kayıt
6 Eylül 2012
Mesaj
325
Tepki
16
@Cengiz Duhan

Hımm, ben bu yolu bilmiyordum. Eskiden ve genellikle fotoyu büyütmek için üst tarafta bağlantı olurdu, tıklayınca fotonun büyük hali görülürdü. Şimdi değişmiş galiba yapı. Bu şekilde yeni bir şey öğrenmiş oldum, teşekkürler.

Çalışmaların büyük, ayrıntılı halini görünce, hızlıca ilave edebileceklerim şunlar:

Birincisi için:

Alttaki metnin puntosu kesinlikle çok büyük. Hatta iletişim bilgilerinin de. Metnin boydan boya dizilmiş olması, takip güçlüğü doğuruyor. En az iki, tercihen üç sütun haline getirilmeli. Transpalet pozisyonu ortadan kaydırılmalı, arkadaki hareketli küçük blokların ve ayrıca şirket adının/logosunun merkezde keşişmeleri, böylece simetri oluşturulmaları, sıkıcılıkları bozulmalı. Bu iyileştirmelerin ardından, sade, hoş bir çalışma çıkar ortaya bence.

İkincisi için:

Metin, alttaki küçük resimleri baz alarak 3 sütun halinde düzenlenebilir. Satır uzunlukları çok fazla. Boydan boya, hele renkli ve hareketli bir zeminde, okumak çok güç. Şirket logosu çok sol-üsste, sağ-üstteki bant da öyle. Sağ-alltakikerlde çok sağda ve allta. Arka zemin çok kalabalık ve gürültülü. Gözden üssten alta doğru taradıkça, nefes alıp dinleneceği alan yok. Odak noktası/nesnesi yok (hoş olmak zorunda değil ama) bir hiyerarşi yok. Herşey (Bantlar, logolar, başlık, metin...) birbirleriyle önem açısından yarışır halde.

Benzer şeyler üçüncüsü için de geçerli (metin noktası hariç.)

Dördüncüsü için:

O aletten bir tane kullanılabilir, simetri, sıkıcılık bozulabilir. O konnektörlü bağlantı kısmı, örneğin, alet ile bir çizgi yardımıyla bağlantısı kurularak sanki büyütülmüş bir kesitini gösteriyormuş gibi bir etki verilebilir. Şu telefonlu kadını kaldır, n'olur? Yakında kusturacak herkesi. Teknik desteği eksik kalsın. Her firmaya aynı desteği vermekten o nada gına gelmiş olmalı. Onu her yerde gören bizlere de gına geldi.
 

Cengiz Duhan

Bronz Üye
Bronz Üye
Kayıt
4 Ocak 2009
Mesaj
314
Tepki
23
@gezegen

Zahmet edip bu kadar yorum yapıp öneride bulunduğunuz için tekrar teşekkür ederim, dikkate alacağımdan emin olabilirsiniz, teknik destek görseliliyle alakalı yorumunuza çok güldüm:) teşekür ederim, sunum amaçlı yaptığım için google den ilk çıkanlardan yaptım, turuncu çalışmadaki cihaz aynı gibi dursada ikiside farklı oyüzden kullanmak zorundaydım.
 
Kayıt
23 Mayıs 2013
Mesaj
21
Tepki
0
öncelikle emeğinize sağlık benim şahsi fikrim 1. kpak dışındaki diğer çalışmalarınız çok koyu ve boğucu olmuş
 
Yukarı Alt