5 renkli flok

Kayıt
29 Ocak 2011
Mesaj
8
Tepki
0
5 veya daha fazla renkli flok baskılarda. tram değerleri ve açıları çok önemlidir. desene hakim olan renk mutlaka 45 derece açı ile kalın bir tram değeri mesela 30 yada 35 lik olmalıdır. renkler birbirinden rezervli (0'a 0) olmalıdır. bütün renkler tramlandıktan sonra tutkal rengi bütün renklerin birleşiminden alınmalıdır. çok renkli flok baskılarda dikkat edilmesi gereken kırmızı rengin mutlaka %30 gri değerinde yada daha az olmasıdır. flok baskıda kırmızı renk diğer renkleri bastırır. bir fotoğrafı flok baskı için çalışıyorsanız kırmızı renk ekrandakinde % 70 daha fazla baskıda kendini gösterir.
 
Kayıt
29 Ocak 2011
Mesaj
8
Tepki
0
Arkadaş 1.019 kişi konuyu okumuş bir allahın kulu da ne yorum yapmış nede teşekkür etmiş. Bu kadar kolaycı olmak zorundamı forumdaki kişiler acaba. Bundan sonra konu ve bilgi paylaşımı yapmayacağım.
 

timur35

Üye
Kayıt
21 Nisan 2010
Mesaj
1
Tepki
0
ıyı dıyosunda her desen cızen senın gıbı acının renk ayırını bılmıyokı daha dogrusu cok renklı flogun ne oldugunu bılmıyolar normal baskı desenlerını cızmey bılmıyolar ayrıca bırtek senın el emegı goz nuru cızdıgın desenlerı kalıba dokme asaması var ıpek numarası baskıda renk sıralaması flogun kalıtesı hersey bırer fonk sıyondur bunu da bılıyorsun
 
Yukarı Alt