Aceleden Yaptıqım Bi Tasarım .

Durum
Konu kapatılmıştır.

Murat Vardar

Uzman Üye
Uzman Üye
Kayıt
14 Ocak 2012
Mesaj
4.332
Tepki
1.051
Son yıllarda Türkçe, maalesef yabancı kelimelerle kirletilmekte...
Ayrıca yazım hataları da almış başını gidiyor,
Türkçe katledilmekte, buna seyirci kalmayalım...
Her Grafiker ve her Türk, Türkçeyi doğru kullanmalı...
Türkçeyi düzgün kullanalım, kullanmayanları uyaralım...
Türkçemiz, kimliğimizdir... Kimliğimizi kaybetmeyelim.
 

Ufuk Guler

Üye
Kayıt
29 Haziran 2011
Mesaj
285
Tepki
4
Bu sıralar " Acele Yaptım " başlığı meşhur oldu forumumuzda. Arkadaşlar arkanızdan kovalayanmı var ? Düzgün bir tasarım çıkarayım diye çabalasanız olmaz mı ? Bugün bitmezse yarın . Yarın bitmezse öbür gün ... Biz çalıştığımız yerlerde en ufak işe bile 2 3 saatimizi veriyoruz ki düzgün ve kaliteli bir iş çıkaralım diye. Hakan VARDAR arkadaşımada katılıyorum. Türkçemizi mahfetmeyelim lütfen. Biz böyle yaparsak, kendi milletimiz böyle yaparsa biz nasıl düzelelim ? Lütfen Türkçemizi doğru, düzgün ve temiz kullanalım. İyi günler.
 

htc_gny

-_-
Kayıt
4 Kasım 2011
Mesaj
297
Tepki
6
Font seçimin kötü. Aceleden yaptığın bu tasarım ne tasarımı? Arayüz mü? Aceleden onu da yazmayı unuttun sanırım. Bir de Ps ile vermiş olduğun matematik bilgilerinin arasında ki bağı çözebilmiş değilim. Bizleri aydınlatırsan mutlu olurum.
 

Ozgul

Üye
Kayıt
2 Eylül 2010
Mesaj
808
Tepki
57
Yazım hatalarına takan arkadaşlar için küçük bir not düşmek istiyorum. Konu başlığı dışında tasarım içerisinde "göze batacak kadar" imla hatası mevcut değilken neden bu kadar üzerine gitme gereği duydunuz anlamadım. Tasarımda bir hata bile önemlidir anlıyorum ve sonuna kadar da katılıyorum ama içerikte sayıların yanına eklenmeyen kesme işaretleri dışında yazım hatası göremiyorum. Varsa yanlışım lütfen düzeltin.

Çalışmaya gelince; "Anasayfa, Hakkımızda ve İletişim" butonları birbirlerine çok yakın, biraz ayırmakta fayda var. Giriş yap butonuna gölge vermişsiniz ama ters olmamış mı?:) Son olarak; fontları da değiştirebilirsiniz.

İyi çalışmalar.
 

Ufuk Guler

Üye
Kayıt
29 Haziran 2011
Mesaj
285
Tepki
4
Sayın Özgül,

Ufak bir hata bile olsa biz uyarmak zorundayız. Böyle hataların her yerde sosyal platformlarda olduğunuda biliyorsunuz sanırım. Biz DUR ! demez isek kimler diyecek ?
 

Ozgul

Üye
Kayıt
2 Eylül 2010
Mesaj
808
Tepki
57
@UfukhanN

Haklısınız tabi ki ama şöyle bir şey de var. Uyarı yapabilmek için öncelikle uyardığımız şeyi kendimiz yapmamalıyız değil mi? Hatta bir atasözü de vardır bununla ilgili: "İğneyi kendine, çuvaldızı başkasına batır" şeklinde. Bilmem anlatabildim mi? :)

İyi forumlar...
 

Funda

E=mc²
Kayıt
31 Mart 2010
Mesaj
330
Tepki
9
Sayın Ufukhan...

Türk Dil Kurumundaki statünüz nedir??

"DUR" demenin zamanı geldi gibi söylemler çok iddialı değil mi sizce..?? Burasının "grafikerler.org" olduğunu unutmayalım lütfen..Bir kaç imla hatası içeriği değiştirmediği gibi mutlaka kusur bulmayalım mantığından yola çıkarak yapıcı olmak yerine yerici bir tavır takınmayı da gerektirmez..

sevgiler..
 
Durum
Konu kapatılmıştır.
Yukarı Alt