Acil olarak iş aramaktayım..

Tepki
0
İstanbul Avrupa Yakasında olanlar tercih sebebimdir.

İş deneyimi ve içeriği: Redline Ajans, Netsel Grafik, Çözüm Klişe, İktisat Matbaası

Askerlik yapıldı.

Hakkında: Malum piyasa ölmüş durumda. Bir iki program bilen kendine ajans açıyor. Bu yüzden bu tür ajans yeri olanlar lütfen okuyup geçsin ilanımı. Büyük matbaalarda çalışmak istiyorum. 3 yıllık bir deneyimim var. Hazırcılığı sevmem. Herşeyi baştan yapmak isteyen biriyim. Hayalgücüm çizgi ötesi değil belki ama çizgi olacak kadar hayalgücüm var. Çok araştırmacı bir ruhum vardır. Birşeyi A'dan Z'ye kadar herşeyini öğrenirim. Hayata yüzeysel değil derinsel olarak bakıyorum. Benim için her rengin her fontun her imgenin bir anlamı vardır. Birşeyleri gelişi güzel kullanmayı sevmem. Birşeyleri hazırlamadan önce taslak olarak hazırlayarak planlı bir şekilde çalışırım. Bu arada dürüstüm. Kurs çıkışlıyım. Bir şeyleri kendi azmim ile öğrendim. Çünkü ben bu mesleği seviyorum.
Bir işçi olarak işverenden istediğim şeyler.
Öncelikle dürüstlük, işçiye hakkını vermesi, zamanında para alabilmek , sosyal haklarımın olması

Bildiğim programlar : Adobe photoshop, Adobe İllustrator, Adobe Indesign, Acrobat-Reader, Bridge
(isteğe göre Corel Draw - Freehand)
Ayrıca macintosh kullanıyorum.
İlave olarak Microsoft Office Programlarından bazıları (Word-Excel)

İstenildiğinde çalışmalarım mail yolu ile gönderilecektir.

E-posta: e.ozturk2334@gmail.com

Telefon: 0534 611 65 29

Yukarı Alt