acilll yardımm...

miraytr

Üye
Kayıt
4 Şubat 2013
Mesaj
12
Tepki
0
ilistratörte iletki çizmek istiyorum ve bunun çizgilerini nasıl yapabilirim yardım edebilirmisiniz. yani D seklinde aralıklarla çizgi çizmek istiyorum ama bunu nasıl kısayolla yapıcam bilemedım :S
 

Murat Vardar

Uzman Üye
Uzman Üye
Kayıt
14 Ocak 2012
Mesaj
4.332
Tepki
1.051
@miraytr


Forum Kuralları :


27-) Konu içeriğini ve sorununuzu kısaca anlatmayan, "yardım", "yardımmmm" "lütfen yardım", "acil" "acillllllll" gibi anlamsız ve uzatıcı başlıklarla konu açmak ve yardım istemek yasaktır.

30-) Forumda konu açarak Ücretsiz banner, logo ve tasarım talep etmek yasaktır.Ücretsiz banner yapmak isteyen tasarımcılar özgürce konu açabilir.Fakat kullanıcılar bedava banner, logo ve tasarım talep etmek adına konu açamazlar. Tasarım yaptırmak isteyen kullanıcılarımız; Freelance İş verenler bölümüne konu açmalıdırlar. Kurallara uymayan üyelerin mesajları silinir, tekrarı halinde 10 gün uzaklaştırma cezası verilecektir.

Kuralsız olmak, gelişmiş toplumlar düzeyinden bizi alarak az gelişmiş sınıflandırmasıyla baş başa bırakır.

Forum kurallarımızın, siz değerli üyelerimizin forumumuzdan daha huzurlu ve düzenli şekilde yararlanmanız için olduğunu belirtmek isteriz.

Siz değerli üyelerimizin de bu konuda bizlere katıldığınızı düşünerek, form kurallarına anlayışla yaklaşacağınıza, bizlerin uyarılarına gerek kalmadan, üzücü olaylara sebep vermeden bu konuya çözüm getireceğimize inanıyoruz.

yukarıda sizlere belirtmiş oldugumuz sebeplerden dolayı, kurallara uyum sağlayamayan arkadaşların, uyarı yapılmadan, forumla ilişkileri kesilecektir.
 
Yukarı Alt