adobe cs3 kurulum zaten çalışıyor teker teker yükleyin hatası

kahramu

Üye
Kayıt
24 Temmuz 2009
Mesaj
93
Tepki
2
Merhaba ben adobe cs3 yükleyeceğim bilgisayarıma ama "kurulum zaten çalışıyor adobe ürünlerini teker teker yükleyin" hatası veriyor bu ne anlamadım kurulum dosyaları belgelerimde harddiskimdeydi belgelerime attım olmadı.
Önceden yüklüyordum ama hiç böyle sorun yoktu format attım sonra yüklenmiyor hata veriyor explorer falan da kapalı üstelik arka planda explorer programını da sonlandırım ama yine aynı hata elimde program var ama yükleyemiyorum lütfen bana bu konuda yardımcı olur musunuz neden böyle bir hata başka bilgisayarda denedim hiç sorun yok ama benim bilgisayarda ne sorun var anlayabilmiş değilim...

yüklemem lazım format falan atamam da şimdi
 

Ahmet ALTUN

Font Tasarımı
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
29 Mayıs 2009
Mesaj
1.398
Tepki
36
Hata mesajından da anlaşılacağı gibi bir önceki kurulum denemenizin kalıntıları hala sistemde.. Bu kalıntıları silmeden kurulumu her denediğinizde karşınıza bu mesaj çıkacaktır. Denetim masasından program kaldır seçeneğinden adobe'ye ait ne var ise silmeyi deneyiniz. sistemde programa ait hiç bir kalıntı kalmamalı. En önemlisi kayıt defterinde temizlik yapmanız gerekiyor. Ücretsiz kayıt defteri temizleyici programları var.. örneğin tweak cleaner gibi.. bütün bunları yaptıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatıp kurulumu denemeniz lazım..

Çözüm olmadıysa sistem geri yükleme yapıp deneyiniz.
 

kahramu

Üye
Kayıt
24 Temmuz 2009
Mesaj
93
Tepki
2
Çok teşekkür ederim denetim masasında kalkmıyor bu adobe creative diğer programlarla kaldırmayı deneyim olmazsa kalıntıları kaldığı için kalkmıyor haklısınız..
 
Yukarı Alt