Adobe İllustrator Dersleri (Buradan)!!!!

Kayıt
12 Aralık 2007
Mesaj
219
Tepki
3
Balon bu kardesim ya zeblin degil ama güzel calisma tesk.
 

eylül84

Üye
Kayıt
31 Mart 2008
Mesaj
4
Tepki
0
evet bencede çok net ve akıcı bir dilde anlatılmış bu arada teşekkür ederim bunları okurken tekrar gözden geçirmiş oluyoruz..
 
Kayıt
27 Haziran 2008
Mesaj
184
Tepki
1
Arkadaşım eline sağlık güzel bir çalışma. Genel bi sorum olacak. İleriye dönük olarak bu program ideal mi? Çünki iki programın yaptığı şeyleri tek programda hallediyor. Bu konuda bilgin varsa açıklarmısın. Bilgisi olan arkadaşım varsa fikrini söylerse sevinirim. Çünki ben kendimi freehand de geliştirdim photoshopta amatörüm. Acaba photoshop yerine illustratoremi mesai harcasam?... Hangsi geleceğe dönük olarak daha iyi bir seçim olur?
 
Kayıt
17 Ocak 2008
Mesaj
769
Tepki
6
@Bilal Kılınç

:) sanirim photoshop ve illustrator cok farkli seyler olsa gerek :) freehand ve illustrator ayni kulvarda belki yarisabilir, ancak iki programida kullanmis biri olarak soyle soyliyeyim kesinlikl illustrator, artik yavas yavas gecmenin zamani geldi derim, inan bana o kadar farkli ozellikleri varki freehand de tek tek cizmen gereken egrileri tek tiklamayla bile yapabilirsin :) photoshop olmazsa olmaz zaten :) son soz olarakta hersey icin corel yeter diyeyim,

not: indesign e de biraz gozat derim hosuna gidecektir :)
 
Yukarı Alt