Adobe InDesign Cs3 Yükleme Sorunu

Kayıt
25 Mayıs 2008
Mesaj
3
Tepki
0
Arkadaslar Windows Vista Kullanıyorum Ve Internetten Adobe InDesign Cs3 Indirdim Ama Kurmak Istedigimde Yükleme Bölümüne Gelince Lütfen Adobe InDesign CS3 Ortamını Takın Diyor. Nero Ile Cd'yi Editledim Ancak Programın Istedigi Kadar Uzun Cd Adı Yazdıramadım Bazı Sitelerde Bilgisayara Kopyala Kur Diyorlar Ama Onu Da Denedim Sonuc Yine Hüsran Oldu. Bu Sorunu Cozmemde Yardımcı Olabilecek Arkadaslara Simdiden Tesekkurler :)
 

Fatih Çelikhan

Uzman Üye
Uzman Üye
Kayıt
18 Aralık 2007
Mesaj
373
Tepki
4
DaemonTools veya PowerISO tarzı sanal DVD cd CD kullanabilen programlar yardımı ile direkt imaj dosyanızı makineye mount edin deneyin.

sizin sorununuz uzun cd/dvd dosya isminden kaynaklanmıyor elkinizdeki imaj dosyası taktığınız DVD ye göre büyük boyutlardadır. Double Layer bir DVD kullanırsanız buyuk ihtimallede sorun çözülecektir.

kolay gelsin
 
Kayıt
25 Mayıs 2008
Mesaj
3
Tepki
0
Taktıgım Imaj Dosyam 967 Mb Ve Bunu Clone Drive Programı Ile Mount Ediyorum Olmuyor Benden Direk Programın Adının Yazılı Oldugu Cd'yi Takmamı Istiyor. Herseyi Denedim Olmadı En Son Portable Buldum Onu Kullanıyorum Ama Onda Da Eksik Ve Hız Sorunu Var Cok Yavas Calısıyor O Yuzden Full Kurmam Gerekli Imaj Dosyası Da Başıma Bela Olunca Umudu Kesmeye Basladım Son Care Burada Sormaktı. Artık Olmazsa Da Yapacak Birsey Yok. Yine De Yardımın Icin Tesekkurler :)
 

ferzan

Üye
Kayıt
19 Aralık 2007
Mesaj
2
Tepki
0
Bence tum adobe ile ilgili programlardan kalmis artiklari ve eski versiyonlari falan ekle kaldirdan kaldiriyorsunuz sonra reg cleaner adli programla (ben onu kullandim baska bi programda olabilir) bilgisayari temizliyorsunuz. (birde partlardaki () parantez isaretlerini siliyorsunuz.) ondan sonra zipli klasorleri (partlari) bir klasorun icine aliyorsunuz herhangi bir zipli klasoru vinrarda aciyorsunuz otomatik hepsi aciliyor. sonra normal kurma islemini yapiyorsunuz. Gerci ben home edition kullaniyorum ona gore yazdim ama faydasi olabilir diye dusundum.
adobe flas cs3 u bole kurabildim 3 gun ugrastim bende kurmak icin.eski versiyonlari falan silip temizleyince kurdu.
sevgiyle kalin
 
Kayıt
4 Eylül 2008
Mesaj
11
Tepki
0
@ExcultesRose
Merhaba
Bendeki İndesing CS3 Programı 975 MB. Kopyalama yaparken eksik kopyalamışsa da yapabilir böyle bir sorunu yeniden kopyalamayı deneyebilirsiniz.
Bende hiç sorun olmadı kurulumunda hem PC'de hem MAC OS X'de rahat kullanabiliyorum.
 

Melek Kaya

Üye
Kayıt
23 Ocak 2009
Mesaj
111
Tepki
0
Programı kurma aşamalarında yardımcı olabilir misiniz bana acaba , çünkü ben kuramadım,adım adım yazarsanız sevinirim.Teşekkürler şimdiden.
 

dilmach

Üye
Kayıt
5 Kasım 2010
Mesaj
1
Tepki
0
arkadaşlar işletim sistemin windows xp adobe cs3 ü yüklerken, tarayıcı sayfam kapalı olduğu halde; aşağıdaki uygulama kapatılmadan yükleme devam edemez ''internet explorer'' diye yazı çıkıyor yardımcı olur musunuz?
 
Yukarı Alt