Adobe Photoshop'la Birlikte Sizce Hangi Program'a Yönelmeliyim..

Kayıt
19 Ağustos 2013
Mesaj
8
Tepki
0
Adobe Photoshop kullanıyorum bi süredir geçen gördüğüm bi web sitesinde Adobe Flash Professional'ın yanında güzel olabileceği kanaatine vardım. Başka bi program varmı yanında kullanabileceğim yoksa flash professional'a devammı etmeliyim ?:allalla:
 

Emre Şerim

Bronz Üye
Bronz Üye
Kayıt
20 Ekim 2008
Mesaj
257
Tepki
14
yapacağın iş ile de alakalı biraz. web tasarımı yapacaksan yöneleceğin ve ağırlıkta kullanacağın programlar farklı. sadece web ise Creative Suite içerisinde bir kaç program var. terimleri ve işlevleri sana daha anlaşılır olacağından senin araştırmanda fayda olacaktır ya da bilen arkadaşlar zaten paylaşacaklardır.
 

sukru.k

Üye
Kayıt
13 Ağustos 2013
Mesaj
74
Tepki
1
Emre arkadaşın yorumuna katılıyorum artı olarakta photoshop'un yanında mesele ben adobe illüstrator programnıda kullanıyorum çok güzel işler çıkıyor tabi sen nasıl biş yapıyosan tamamen ona bağlı
 

Fatih Akdemir

Alaylı
Bronz Üye
Kayıt
25 Eylül 2010
Mesaj
68
Tepki
33
Illustrator doğru bir seçim ...Biri pixsel biri vektörel tabanlı..Ölçü ve çözünürlük bakımında yüksek boyutlu bir iş çalışsan makinan ne kadar kaliteli olursa olsun belli bir süre geçtikten sonra photoshop kasar ve artık yavaş yavaş sinir hastası olma yolunda ilerlersin...Ama illustrator da sıkıntı yok vektor olduğu için sana her türlü kolaylığı sağlar.Photoshop ta kullandığın bazı efektlerde mevcut..


Ana Öğün : Adobe Illustrator - Adobe Photoshop

Ara Öğün : Adobe Dreamweawer - Adobe Flash veya Adobe Edge seçim senin...

Aparatif : Adobe Indesign - Adobe After Effects - Adobe Premiere ee bunlarda olsa fena olmaz hani...;)

İyi Çalışmalar..
 

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
3.382
Tepki
716
Photoshop yanında Illustrator öğrenmek Kıyma Kebap'ı yanında Ayran, Maydonozlu Soğandır.
 
Yukarı Alt