Adobe Türkçe Çağrı Merkezi Açıldı

User4

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kayıt
18 Ekim 2008
Mesaj
1.325
Tepki
39



Adobe Türkiye, müşterilerine ürünler hakkında bilgi aktarmak, güncelleme yapmak ve eksiksiz hizmet verebilmek amacıyla Adobe Türkçe Çağrı Merkezini hizmete açtı.

Türkçe Çağrı Merkezi, Adobe ürünleri hakkında bilgi verme ve güncelleme amacıyla hizmet veren geniş kapsamlı bir müşteri iletişim merkezi olarak çalışıyor. İhtiyaç duyan her Adobe kullanıcısının arayabildiği merkez, aynı zamanda müşterilerin talep ve şikayetlerine de yanıt vererek müşteri memnuniyeti anlayışıyla hareket ediyor.

0312 292 02 02 numaralı telefonla ulaşılabilen Adobe Türkçe Çağrı Merkezi‘ne ayrıca adobedestek@adobe.com adresine e-posta gönderilerek de ulaşılabiliyor.

Adobe Türkiye ve Güneydoğu Avrupa Bölge Müdürü Selami Gül, bayileri ve çalışanlarının, müşterilerini doğru algılamasının kendileri için çok önemli olduğunu belirterek " Eksiksiz ve kaliteli bir hizmet sunmak için çalışıyoruz. Türkçe Çağrı Merkezimiz Adobe kullanıcıları ile aramızdaki güven ilişkisini daha da kuvvetlendirecek" dedi.

Her türlü medya ile erişimin (telefon, e-mail, web, sms) sağlanabildiği canlı ve profesyonel bir iletişim merkezi Adobe Türkçe Çağrı Merkezi 7/24 kesintisiz hizmet vermeyi amaçlamaktadır.

Daha fazla bilgi için: www.adobe.com.tr
 

Bahtınur YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
19 Haziran 2008
Mesaj
1.141
Tepki
456
sorunu çözmek için aradığında ürünün lisans numarasında soruyor mu acaba :D
sanırım lisanslı ürün kullanmayanlar arayamayacak :)
bilgi için teşekkürler
 

trippy

Üye
Kayıt
19 Ağustos 2010
Mesaj
1
Tepki
0
korsan kullananlar arayamıosa o çağrımerkezi iflas eder:D orj. kullanan kaç kişi wardırki:D
 

N-Design

Üye
Kayıt
29 Temmuz 2013
Mesaj
10
Tepki
0
büyük ihtimalle ofiste yatmaktan yorulurlar ne de olsa lisanslı kullanan yoktur
 
Kayıt
16 Ocak 2014
Mesaj
2
Tepki
2
Ben neredeyse 10 yıldan uzun bir süredir lisanslı Photoshop kullanıyorum. Biliyorsunuz artık aylık kiralama var ve ayda 17 TL'ye Photoshop + Lightroom verdiler ama görüyorum ki buna rağmen birçok kişi hala lisanssız kullanıyor. Adobe lisanslı kullanıcılarına gerçekten çok güzel destek veriyor. Bir kere bu forumlarda derdinize çare beklemiyorsunuz. Üstelik yatıyor dediğiniz adamlar o kadar yoğun çalışıyorlar ki şaşırırdınız. Siz hala lisanssız kullanmaya devam edin. Lisanssız program kullanmakla marketten ekmek çalmak arasında hiç bir fark yok. Hatta ekmeği aç olduğunuz için çaldığınız için hafifletici sebebiniz bile var.
 
Yukarı Alt