adobe?

Kayıt
1 Temmuz 2013
Mesaj
31
Tepki
0
öncelikle programın adını ve içeriğini bilmediğim için yanlış yere konu açıyorsam üzgünüm. yeni mezun oldum 1buçuk aydır grafiker olarak çalışıyorum acemiyim henüz herşeye tam hakim değilim. işi illüstratörde hazırlayıp basılması için başka bi grafikere attım çalışmada bi yanlışlık çıktı düzelttim tekrar attım neyse. bana adobeyi biliyormusun oradan işi kontrol edebilirsin ölçülerine renklerine bakabilirsin dedi bu bahsettiği program nedir acaba? pdf nin açıldığı adobe acrobat programımı? eğer o programsa renklerine ölçülerine nereden bakabilirim.
 

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
3.382
Tepki
716
Merhaba, yanımıza hoşgeldiniz.

Yeni mezun iseniz öncelikle forumumuzda grafikerlik ile alakalı teknik bilgiler hakkında yazılmış makale tarzında yazılarımız var, bunları incelemenizi tavsiye ederim.
Sorunuza gelirsek:

Adobe ne bir programdır ne bir uygulama.
Adobe, web ve grafik tasarımcılar için program yazan bir şirketten ibarettir. Multimedia odaklıdır ve bu alanda birçok yazılımı mevcuttur.

Şahsen "Adobe Biliyor musunuz?" demek ne anlama geliyor bilmiyorum, kimse bilemez zira çok tuhaf bir soru.
Soruyu doğru hatırladığınızdan emin misiniz?

Son olarak istediğiniz bilgilerin tümüne erişebileceğiniz, sitemize ait bir eğitim dokümanımız zaten mevcut.
Bu konuya https://www.grafikerler.org/grafikerlerorg-egitim-setleri/46179-grafikerler-org-adobe-acrobat-xi-pro-egitimiorg-ozel-egitimi.html adresinden ulaşabilrsiniz.
Eğitimi dikkatlice incelerseniz edindiğiniz bilgilerin size iş hayatınızda çok faydası olacağı kaçınılmaz bir gerçek...
İyi çalışmalar.
 
Kayıt
5 Mart 2010
Mesaj
28
Tepki
0
Adobe Acrobat Pro’dan Bahsetmiş, Bu seni asla yanıltmaz doğru söylemiş grafiker. İşi net görürsün hatta convertsiz işi convertleyebilirsin Adobeden
 
Yukarı Alt