Afiş Çalışması

zynp

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
99
Hiç beğenmediğim halde sadece kafa dağıtıp bişeylerle uğraşmak için hayali bir film afişi yaptım.

Değerli yorumlarınıza...

Tepki
67
Başlık cok sönük kalmış. Birde daha dikkatli bakınca bir puzzle olduğu anlaşılıyor. Belki puzzle parçalarına hafif stroke verebilirsin.
Birde çalışmalarını yaparken vurguya önem göster

Gambler mi filmin adın 2013 mü hangisi önemliyse onu vurgulaman daha iyi olur.

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
Zeynep'im emeğine sağlık öncelikle .. Bende Murat beye puzzle konusunda katılıyorum..
Yazılar konusunda renk ve font seçimini değiştirmelisin diye düşünüyorum..Daha düz fontlar ile çalıştığında çalışman çok daha iyi görünecektir...

zynp

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
99
@Murat Güler

@Aslı SAYILIR

Çok teşekkür ederim değerli ve yapıcı yorumlarınız için.

Adem GÖRDÜK

Music Composer
Tepki
38
Bir afişte olması gereken çekicilik yok. Yani çalışmalar daha özenli yapılmalı. Afiş denilen şey bir background üzerine textler donatmak değildir. Bu konuda gelişmek istiyorsanız tek çare fazlasıyla örnek incelemek.

Bkz;

http://goo.gl/GHEfZ

zynp

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
99
@Adem GÖRDÜK

Çok teşekkür ederim ama dediğim gibi beğenmediğim halde, içime sinmediği halde ekledim. ilk kez böyle bir şey yaptım ve sadece can sıkıntısındandı. yorumları alıp neyi nasıl yapmam gerektiğini görmek için. tekrardan teşekkürler...

görseliz

Üye
Tepki
18
fontları değiştirmelisin bence birde yazı rengi daha farklı okunaklı olursa daha ii olur, afiş olduğu için çabuk algılanması lazım kolay gelsin..

Yukarı Alt