Afiş Çalışması

Tepki
100
sayın talent merhaba;
öncelikle bu tarz çalışmalarda kullandığınız orijinal dökümanları sunmanızı rica ediyorum.
ayrıca çalışmanın aşaması ve maksadındanda bahsederseniz, hem yorum açısından hemde konunuzu takip eden ve öğrenme sürecindeki arkadaşlara yol gösterici bir nitelik kazanır.
saygılarımla...

Arzu ULUIRMAK

Art Director
Tepki
14
Çalışmanız hakkında biraz bilgi verir misiniz?

İlistrasyon size mi ait? Eğer öyle ise gayet başarılı...

Tepki
1
Her iki arkadaşımada Merhaba,
Bu ve buna benzer çalışmaları,abimin yazmış olduğu ve benimde ufak tefek katkıda bulunduğum"Ustura" adlı Film senaryosu için tasarladım.Konuları senaryonun içinde geçen sahneleri kafamda canlandırarak oluşturdum.Eğer senaryo Roman olarak düzenlenirse,kapağınıda hazırladığım afişe göre uyarlayıp oluşturacağım.

Karakterin elinde bulunan Ustura,üzerindeki ve duvardaki kan lekeleri,yazı karakteri, fotoğrafa daha sonra eklenmiş ve tarafımdan efektlendirilmiştir.

Eleştiriler makul düzeyde (yani incitmeden) olduğu sürece diyaloklar devam eder ve kaale alınır.

Arzu ULUIRMAK

Art Director
Tepki
14
Fotoğrafın ilk halinide yayınlarsanız ne yaptığınızı daha net görür ona göre yorumlayabiliriz...

Bahtınur YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
456
görsel güzel duruyor
usturanın görsele sonradan eklendiği çok belli ışık renk ayarlamalrını yapmalısınız
ha birde ustura yazısı çok yaban kalmış renginide pattern dolgu yapman hoş olmamış
font seçimini güzel yapmanı ve beyaz kullanmanı tavsiye ederim

Tepki
1
@Bahtınur

dikkat ederseniz sadece Ustura ışık altında değil ,Onu tutan elde de diğer unsurlara göre daha parlak ve belirgin.Amaç Başlığa vurgu yapmak.

Başlıktaki yazının bu şekilde ve renkte kalması çok uygun.Beyaz yazı bana göre burada çok klişe bir seçim olur ve zeminde patlayacağı için tüm görsel temayı gölgeler kanısındayım.Ben yazının ön plana çıkmasından ziyade işlenen temanın bir fikir vermesinden yanayım.

Yukarı Alt