afiş tasarımı

Kayıt
28 Ağustos 2007
Mesaj
623
Tepki
6
arkdaşlar burda açılan bi kömür ocağına bez afiş olarak basıcam yorumlarını bekliyorum






“Sanat güzelliğin ifadesidir… Bu ifade söz ile olursa şiir, nağme ile olursa musiki, nakş ile olursa ressamlık, oyma ile olursa heykeltıraşlık, bina ile olursa mimarlık… olur.”
 

N30wh1t3

Üye
Kayıt
8 Kasım 2007
Mesaj
63
Tepki
1
160 ytL ton yazmışsın Anlamadım wallaha o ne ya insan 1 ton 160 ytL yazar felan ama tabi bilmedigim birşey wardır kesin.
 
U

User

Misafir
bir afiş için oldukça başarılı 1 çalışma olmuş ismail. yazılar hemen okunuyor . 1 afişdede önemli olan yazıların hemen okunmasıdır. gözü yormadan. oldukça basarılı buldum. ellerine saglık.
yalnız imla kurallarına dikkat etmeni istiyorum harf hatan var.
ZAHİRECİLİK olacak
 
Kayıt
28 Ağustos 2007
Mesaj
623
Tepki
6
evet mehmet abi beğendiğine sevindim onalrada dikakt ederim demekki bende ilerleme var abi artık zihnim açıldı sanki düşünüyorum ne yapıcamı buluyorum yapıyorum abi çok teşekkürler nede olsan hocamsın
 

sibel.44

Üye
Kayıt
27 Nisan 2008
Mesaj
12
Tepki
0
çok güzel olmuş çok beğendim bende yeniyim tuhaf gelicek sana ama bayanın bu sektörde ne işi var diye girdik artık bir kere yapmaya çalışıyorum
 

Buse Türüdü

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
5 Şubat 2008
Mesaj
3.395
Tepki
103
bence çok saçma bir düşünce...! kadın-erkek ayrımı yok biliyorsunuz ki,yani isteyen istediği mesleği seçebiliyor....Mesela cinsiyetinizin kadın olması Grafiker olmanız için engel değildir...!önemli olan sizin yeteneğiniz var mı veya bu mesleği istiyormusunuz? bunlar önemli...!
 

art design

Üye
Kayıt
28 Nisan 2008
Mesaj
8
Tepki
0
Satrol ArkadaŞim Evet MÜŞterİ HerŞeyİ İster Hatta Tasarimda Bİ MÜddet Sonra Ona Gel Ben Kalkiyimsen Otur Yap Dİyeİsn Gelİr:)ben Grafİk Tasarimci Ve EĞİtmenlİk Yapiyorum.her Zamanda Tasarimlarini EleŞtİrm İsterİm.bu ÇaliŞman Bence Çok BaŞarili Sadece Yazi Rengİnde Daha Canli Bİ Ton SeÇmelİsn Bana Sorarasan.
 
Yukarı Alt