After Effects Hatası [AfterFx]

Adem GÖRDÜK

Music Composer
Tepki
38
Merhaba Dostlar.

Her ne sebeptense, after effects ile bir render alacakken çıkış formatını seçtiğim anda, aşağıda gözüken hata beliriyor ve program kitleniyor. Ve bunun yanı sıra, bazende durduk yere kilitleniyor ve yine aynı bu hatayı veriyor.

Bilgisayarımda bütün .dll taramalarını yaptım, hataları düzelttim. Codec paketimi değiştirdim, pc driverlarının tamamını güncelledim her alakasız şeyi yeniledim ama bu saçma hata hala devam ediyor.

Yardım eden olursa sevinirim.

Günay YUNUS

Grafikerler.Org
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
26
Geç bir vakitte mesaj yazdığım için affınıza sığınıyorum öncelikle.
1-Ae haricinde makinenizde Premiere kurulu değilse bu hatayı verir. Dynamic Link'i görmüyor.Premiere'i yüklediğinizde tekrar bu hatayı verirse windows'unuzun temalarını silin. 2-Standart bir tema kullanın. Niye diyeceksiniz? Çünkü AE CS4 video for windows,avi ve mpeg leri render larken işletim sisteminizin içerisindeki tüm video sys dosyalarını toplayıp render yapar. Yüklediğiniz tema yada temalar sys lerin birleşimlerini engelliyordur.
3- Projenizi Save As etmeden Render etmiş olabilirsiniz. Bir kontrol edin.

Teşekkürler.

Adem GÖRDÜK

Music Composer
Tepki
38
@Günay YUNUS

Yardımınız için çok teşekkür ederim. Hemen bir premiere cs4 edineceğim. Muhtemel sorun bundan kaynaklı olabilir. Save ettikten sonra yine render etmek istediğimde aynı hatayı veriyor. Ayrıca bencede klasik temaya dönme vakti geldi. :) Bende pek haz etmiyorum ikinci parti dosyalardan. Premiereden hemen sonra, tekrar sorunun gidişatını aktaracağım teşekkürler tekrar.

Günay YUNUS

Grafikerler.Org
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
26
@Dj Rapix

Adobe CS4 Master Collection yada Cs5 Master Collection kurun. Seçeneklerden After Effects,Premiere ve Photoshop (diğerleri arzunuza göre) seçip kurun. Ayrı setup larda problem çıkaracaktır.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :) Gelişmelerden haberdar ederseniz yardımcı olmak isterim.

Adem GÖRDÜK

Music Composer
Tepki
38
Şuanda premiere indirmesi bitmek üzere. Bunu bu şekilde bi kurayım, eğer olmazsa bash ettiğiniz gibi tüm adobe sürümlerini kaldırıp master collection kuracağım. :) Lakin cs5 olmaz herhalde, çünkü After effects ve premiere programlarının cs5 sürümü sadece 64 bit işletim sistemi istiyor. Ben 32 bit kullanıyorum. ! :(

Adem GÖRDÜK

Music Composer
Tepki
38
Teşekkürler. :) Evet dediğiniz gibi sorun Premiere' in sistemde yüklü olmamasıymış. :) Yükledim sorun düzeldi. :)

Yukarı Alt