After Effects Metropolitan Pack İlk Render

bilalbulut

Üye
Kayıt
27 Haziran 2012
Mesaj
82
Tepki
4


Hiç ruhsatsız müteahhit olmak istediniz mi ?Bugün yeni 3D Model paketimiz olan Büyükşehir(Metropolitan)'nın çıkış tarihini bildireceğiz.Bu koleksiyonda 100'den fazla 3D bina ve Element 3D üzerinden inanılmaz görüntüler oluşturmak için özen yansıma haritaları bulunmakta.Bu paket 22 Ocak Salı günü satışa sunulacak.

Element 3D'ye ek olarak ,her nesneyi oluşturmak bizde sizin sevdiğiniz farklı 3D programlar ile çalıştık.Cinema 4D, 3D Max ve 3D Max -Vray programlarıda dahil.Bu model paketi bizim için çok kapsamlı ve henüz duyurulmamış bir kaç sürpriz olabilir.

Kaynak ; www.videocopilot.net

Fiyat ; $124.95


İlk Deneme ve Yorumumuz


3-4 gün önce www.videocopilot.net tarafından piyasaya çıkarılan Metropolitan Pack oldukça güzel ve real bir şekilde tasarlanmış ,bizde çok geç kalmadan hemen temin edip ilk renderları almaya başladık ,yayınlanan ilk tutorialden de yardım alarak ilk renderımızı aldık ve yayınladık.

Şuana kadar herhani bir olumsuzluk ve eksiye düşecek ,hata veya model eksikliği görmedik.Her şey ince ayrıntısına kadar düşünülmüş ve tasarlanmış.Texture kaplamaları oldukça realistic ve dirty. Herkese tavsiye ediyoruz.


 
Yukarı Alt