Ahşap Fuarı için Ödüllü Logo Yarışması

Kayıt
29 Eylül 2010
Mesaj
72
Tepki
0
Kastamonu Ahşap Fuarı yeni logosunun (amblem/logotype), ülkemizin en çağdaş bölgelerinden biri olan Kastamonu’nun vizyonunu yansıtacak şekilde, hem Kastamonunun sahip olduğu genel imajına uyumlu; yaratıcı, akılda kalıcı ve işlevsel kullanımına olanaklı bir biçimde tasarlanıp oluşturulmasıdır. Amaç:
Yarışma sonucu Kastamonu’ nun ve ahşap fuarının tanıtılması, İlimizin gerek turizm alanında gerekse ekonomik alanda tanıtımının sağlanması.

Çalışmaların Teslimi
Çalışmalar hasar görmeyecek şekilde paketlenerek en geç 30 Mart 2012 günü, saat 17.00′ye kadar Kastamonu Valiliği Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü / KASTAMONU adresine posta / kargo ile gönderilecek veya elden teslim edilecektir.

Sonuçların Açıklanması
Yarışma sonuçlan seçici kurul toplantısının ardından 20 gün içinde Kastamonu Valiliği web sitesinde açıklanacaktır.

Ödüller:
1.’lik Ödülü : 10.000TL
 

Murat Vardar

Uzman Üye
Uzman Üye
Kayıt
14 Ocak 2012
Mesaj
4.332
Tepki
1.051




Gerçekten bu kadar çok başvuru arasında doğruyu seçmek çok zor. İşin bir sanat yönü var sanatsal açıdan çok doğru bir eser olabilir ama bizim hedeflerimizle örtüşmeyebilir. Bizim eski logomuz var bu da ciddi bir sempati toplamış durumda onu da çok göz ardı etmek istemiyoruz. Dolayısı ile bugün son kararı veremedik ama son kararı verme yolunda da önemi bir mesafe kastettiğimizi düşünüyorum. Tekrar yarışmaya katılan bütün yarışmacı arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz ve bu 10 eser sahibi ile yolumuza devam etmeye karar verdiğimizi de sizlere duyurmak istiyoruz” dedi.

Haberin Devamı; http://www.kastamonu.gov.tr/haber-detay.asp?NewsId=1884
 

Murat Vardar

Uzman Üye
Uzman Üye
Kayıt
14 Ocak 2012
Mesaj
4.332
Tepki
1.051
@erghzr

okumadınız galiba?
üst paylaşımda yarışmayı düzenleyen kurumun bağlantı adresine kadar her şey verilmiş,
her şeyi forumdan beklemeyin biraz sizde araştırmacı olun.
 
Yukarı Alt