Airsoft İstanbul 3D Logo

Durum
Konu kapatılmıştır.
Kayıt
18 Şubat 2010
Mesaj
5
Tepki
0
Değerli forum uyesi mesleg grafkerlik yada Görsel sanatlar olan arkadaslar..

Kendisine Grafik yada Görsel sanatcı kimligi yakıstıran bir kişinin Bu konuyla iniltili bir sitede verile iş ilanını ciddiye almadıgını söylemesini esefle kınıyor ve ayıplıyorum.

Birisi size freelancer bi is teklif ettigi zaman bunu kuucmsycek arkadasların cıkması cok utanc verici...

Kimseye kimse babasının hayrına is yaptırmıyoruki kucumseniyor..

Sabancı - Koc, Agaoglu, Eczacıbası , Vodafone , Turkcell filanmı bekliyorsunuz anlamadım...

Lütfen aynada herkes kendine bir baksın cok ayıpladım. Demekki ben yanlıs foruma yazmısım.. Bu forumda bu saydıgım Görsel Sanatlar , Grafikerlik ile ilgili kimse yokmuş..

Afedersiniz...
 

Funda

E=mc²
Kayıt
31 Mart 2010
Mesaj
330
Tepki
9
Kubilay bey konunun buralara kadar uzaması hoş değil..Verilen iş ilanının ciddiye alınmadığının söylenmesi, sizinde bahsettiğiniz gibi yakışıksız bir durum..İş veren ilanlarının içinde bir konunun bu kadar dallanıp budaklanması,ayrıca konuşulması gereken, tuhaf bir durum..Defalarca uyarmama rağmen konunun bu noktaya gelmiş olması son derece üzücü..
"Kendisine Grafik yada Görsel sanatcı kimligi yakıstıran" herhangi biri ilanınıza ilinti bir paylaşımda bulunmamıştır.Kendisininde en başta belirttiği üzere amatörce ve can sıkıntısından yapmış olduğu bir çalışma üzerinden bu noktaya gelinmiştir..
Bu forumda görsel sanatlar ve diğer sanat dallarında kendi alanlarında son derece yetkin üstatlarımız varken birinin çıkıp alelacele bir şeyler yapmasını tüm foruma mal etmek ne derece uygun bir davranıştır?
Foruma her üye olan arkadaşlarımızın zannetiğiniz statüde olduğunu düşünmek ve buna göre genellemeler oluşturmak son derece ilginç doğrusu..

İyi çalışmalar dilerim..
 
Kayıt
18 Şubat 2010
Mesaj
5
Tepki
0
Ynalıs degerlendirme icin uzgunum ben Bu kimligi kazanmıs ve freelancer olarak calısan arkadaslarında icind ebulundugu bir guurp olarka dusunmustum..

Bir iş ilanına bu kadar ciddiyetsiz ve kifayetsiz yaklasılacagını akıl edememisim afedersiniz.. bence degerlendirmem son derece dogrudur.

Öncelikle Web sitesinin adı Grafikerler.org. ( Ynai bu meslegi yapan kisiler - profesyoneller demek..)

Ancak yaklasımlar hicte öyle degil...(((

İlkokul ögrencisiyle dalga gecer gibi eskizler göndermek..
Sadece ayıpladık..
 

danisman

Consultant
Kayıt
27 Nisan 2009
Mesaj
1.504
Tepki
30
Kubilay Bey merhabalar,

Öncelikle bu konuda gerçekten ciddi bir çalışma bekliyorsanız, lütfen site yönetimine bilgi veriniz. Bu forumda ciddi şekilde çalışmalar mutlaka çıkar ve her zaman çıkacaktır. O konuda lütfen müsterih olunuz. Dediğim gibi, bu konuda ciddi bir çalışma peşindeyseniz, site yönetimi ile iş birliği yaparak, gerekirse bir yarışma düzenlenir ve siz de içinden beğendiğinizi seçersiniz...
 

karakutu

Üye
Kayıt
14 Nisan 2012
Mesaj
83
Tepki
0
@kubilaysezer


Sayın kubilaysezer ; İsteğinizi küçümsediğim filan yok, sonuç itibari ile burası bir forum kah ciddi bir çalışmam olsun kah özentisiz yaptığım bir çalışma olsun yaptığım herhangi bir çalışmayı ister koyarım ister koymam, koymamam için herhangi bir neden var mı yada forum kuralı ?

Beğenirsiniz yada beğenmezsiniz, kendi istediğiniz şey ile ilişkilendirir yada ilişkilendirmezsiniz bu sizin probleminiz ama benim adıma konuşamaz ve yorum yapamazsınız benim sizin isteğinizi küçümsediğim filan yok önemsemediğim filanda yok bence burada buna sizde dahil algılamada problem yaşayan arkadaşlar var, şunuda belirtmek isterim ki şu saatten sonra inanın bu işi hiç önemsemiyor ve hatta küçümsüyorum !
 
Durum
Konu kapatılmıştır.
Yukarı Alt