akvaryum Corel draw

Hat-Min

Üye
Tepki
4

saygılar. arkadaşlar bu coreli kurduğumdan beri ne bulursam çizmeye calısıyorum, görüntü kirliliği yaratıyorsa üzgünüm. saygılarımla.

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Güzel etüdler evet.
Bu çalışmamıza balık değil de "Bir Solucanın Yaşamı" desek daha yerinde ve anlamlı olmaz mı?

Hasan Güner

.com
Bronz Üye
Tepki
45
saygılar. arkadaşlar bu coreli kurduğumdan beri ne bulursam çizmeye calısıyorum, görüntü kirliliği yaratıyorsa üzgünüm. saygılarımla.
kesinlikle böyle düşünmeyin bu mesleği icra eden herkes bu aşamalardan geçti
dolayısıyla çalışmalara devam ;) çizim çok fena değil kolay gelsin

Hat-Min

Üye
Tepki
4
@Hakan Dağdeviren

Yorumunuz için teşekkür ederim. grafik tasarımcısı değilim, sadece çok çok ilgiliyim. daha evvel PhotoImpact programında biraz karalama yapmıştım 4 gündür de Corel Draw üzerinde çalışıyorum. Siz ustalardan tavsiye almak bizleri gururlandıracaktır. :)

Hasan Güner

.com
Bronz Üye
Tepki
45
@Hat-Min

tek tek yanıt vermek yerine mesajların sağ alt köşesinde " (iki tırnak - Alıntı butonunun sağındaki)
alıntı yapmak istediğiniz mesajlardaki " butonu tıklayarak cevap yazarsanız hepsine tek tek bir mesaj içinde yanıt vermiş olursunuz iyi çalışmalar

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
@Hat-Min

Estağfirullah usta filan değilim, sadece baktığım görselde kafamda ilk oluşan tema hakkında fikrimi bildirdim.

Evet şuan "Bir Balığın Yaşamı" diyebiliriz fikrimce.

İyi çalışmalar...

Tepki
31
Son hali güzel bence bu şekilde devam edin bende yeni başladığımda arabalar çizerdim:)
bu şekilde kendimizi geliştiriyoruz

bence devam edin...

Yukarı Alt