Alman Hastanesi Web Arayüz Çalışması

deepbla

Üye
Kayıt
7 Temmuz 2010
Mesaj
20
Tepki
0
eline sağlık başarılı bir çalışma ama arkadaki kedi biraz alakasız durmuş sanki..yinde de sana kalmış tabiki sadece benim görüşüm,başarılarının devamını dilerim.
 

VaraKA

Üye
Kayıt
23 Mart 2010
Mesaj
133
Tepki
2
Teşekkür ederim, beğenmene sevindim. O duvara bişey asmam gerekiyordu, tasarıma biraz sempati katmak için o kediyi kullandım. Henüz müşteri beğenisine sunulmadı. Güzel fikirler gelirse yenilikler yapabilirim..
 

VaraKA

Üye
Kayıt
23 Mart 2010
Mesaj
133
Tepki
2
Tabii ki. Hayattaki her şey daha iyi olabilir zaten. Ama bunun nasıl, ne şekilde olacağını bulmak lazım. Peki bu çalışmanın daha iyi olabilmesi için neresine ne yapmak gerekli? Fikirlerinizi paylaşın lütfen..
 
Kayıt
28 Haziran 2010
Mesaj
51
Tepki
2
Çalışman için tebrikler. Fakat sitenin içeriği header'dan bağımsız gibi duruyor. Sanki header yada içerik sonrada oraya eklenmiş gibi bir bütünlük yok sitede.Bir blog gibi sağa sola yazı serpiştirilmiş gibi duruyor. Aslında hastane içerikli sitelerde kullanılabilecek o kadar içerik ve o kadar güzel tasarım yapılcak materyal var ki biraz daha özen göstermeni tavsiye ederim sana kesinlikle. Alt kısımı tekrardan gözden geçirmeni tavsiye ederim.
 

VaraKA

Üye
Kayıt
23 Mart 2010
Mesaj
133
Tepki
2
İçerik hakkında söylediklerine katılıyorum. Bana verilen tek bilgi hastanenin ismiydi, bu bir ön çalışma, şu an elimde cımbız işi yaptığım kişiden bilgileri almaya çalışıyorum. Tekrar şekillenecek. Teşekkürler yorumun için..
 
Yukarı Alt