alpay-kurumsal kimlik (kamber)

  • Konuyu başlatan kamber34
  • Başlangıç Tarihi
K

kamber34

Misafir
herkese başarılar..

 
Kayıt
2 Kasım 2008
Mesaj
302
Tepki
10
Merhaba , kamber 34Çok fazla yorum yapmak istemiyorum,belliki çalışmanızı buraya ekleyene dek epeyce emek sarfetmişsiniz.Olmamış dersem emeğinize saygısızlık etmiş olurum.Olmuş dersem,biliyorum ki şurayı şöyle de yorumlayabilirdim diye düşünceleriniz var.Hayal gücünün sınırı olmadığı için,herzaman istediğimiz tam olarak yorumlayamıyoruz,birşeyler eksik kalıyor....Yinede söylim içimde kalmasın:)ilk bakışta buğday başakları ,kanatlarını açmış kuşu anımsattı bana ,çok simetrik duruyor ondanmı acaba...Başarılar dilerim.....
 
K

kamber34

Misafir
öncelikle yorum için teşekkürler..
katılıyorum: hayal gücünün sınırı yok.. hatta photoshop'un sloganı da "hayal edebildiğiniz her şeyi yapmak için.." gibi bişiiydi.. öyle bile olsa, sizi ve hayal gücünüzü bağlayan/sınırlayan şeyler yok değil: örneğin firmanın istekleri.. yorumladığınız logo çalışmasında, isabetle ön plana getirdiğiniz başak sembolünün kuş'a benzemesi; firmanın "göynünden geçenleri" yansıtabilmesi içindir.. başaklar bir yandan kuş kanatlarını simgelerken, diğer taraftan hemen geri planda duran "A" şeklindeki "pay"ı da taşıyorlar.. yine dediğinize geliyoruz aslında: ben bunları düşünerek logoyu çalıştım; ama logoya bakan 56.768 adet göz, bambaşka şeyler görebilir/anlayabilir/yorumlayabilir..
teşekkürler.. kolaylıklar..
 
K

kamber34

Misafir
bu arada..
lütfen aklınızdan geçen, dilinizin ucuna kadar gelen yorumlarınızı, "kırarım, üzerim, emeğe saygısızlık ederim" şeklindeki hüsn-ü zanlara kurban etmeyiniz; yeri geldiğinde tabakçı ustasının deriyi yerden yere vurması gibi eleştiriniz ki, biz de yavaş yavaş kıvamımızı bulalım..
tekrar teşekkürler..
 
Kayıt
29 Kasım 2008
Mesaj
542
Tepki
7
merhaba oncelıkler logo dakı yazı fontunuzu çok beğendim ama yazıları bıde toprak rengi deneseniz daha hoş durabilir. Nacizane fikirlerimi ilettim. Başarılar dilerim
 
K

kamber34

Misafir
tespitiniz doğru.. ama acaba fazla alevli/renkli/bıcır bıcır bi hale mi gelmiş olur o zaman? sanki gri ve tonları, logoların taşıması gereken ciddiyeti yansıtıyor gibi.. bu da benim düşüncem.. teşekkürler..
 
Yukarı Alt