Altın Üyelik Başvurusu - neo32

neo32

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
29 Ağustos 2010
Mesaj
1.365
Tepki
57
Merhaba, altın üyelik istememin sebebi hotfile hesabımın silinmesi üzerine, paylaştığım tüm konulardaki linklerin çalışmamasıdır. Altın üye olarak açtığım konularda sanırım düzenle bölümü aktif hale gelecek. Admin arkadaşlara link vererek zaman kaybetmek yerine Kısa bir sürede linkleri yenilemek için bu talepte bulunuyorum. Arkadaşlarımın ihtiyaç duyduğu dosyalara ulaşamaması ve zor duruma düşmelerini engellemek adına altın üyelik istiyorum..

Olumlu yada olumsuz önemli değil. Şimdiden teşekkürler..

Paylaşmış olduğum bazı konular..




https://www.grafikerler.org/yuksek-co...sd-4-adet.html
https://www.grafikerler.org/yuksek-co...lzemeleri.html
https://www.grafikerler.org/vektor/25...ektorleri.html
https://www.grafikerler.org/vektor/25...-100-adet.html
https://www.grafikerler.org/vektor/25...-vektorel.html
https://www.grafikerler.org/vektor/25...ektorleri.html
https://www.grafikerler.org/yuksek-co...208-dosya.html
https://www.grafikerler.org/yuksek-co...-10-dosya.html
 

Kerim ÖKSÜZ

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
22 Aralık 2007
Mesaj
1.394
Tepki
19
Altın üyeliğiniz değerlendirilecektir, bu süre içerisinde konularınızı güncelleyebilir, düzenleme izni olmayan konularınızı ise linkleri yeni mesaj yazarak güncelleyebilirsiniz.
 

neo32

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
29 Ağustos 2010
Mesaj
1.365
Tepki
57
@Kerim ÖKSÜZ

Sevgili Kerim. tabikk yeni mesaj yazarak linkleri yenileyebiliriz. Fakat bir çok arkadaşımızın teşekkür etmek için yazdığı mesajlar var. bu mesajların altına linkin yenilendiğini yazmak linkin arada biryerlerde kalmasını ve direk görülmesini engeller diye düşünüyorum.. Sende takdir edersin ki linklerin önizlemenin altında olması ziyaretçilerin linklere daha çabuk ulaşmasını sağlar.

Teşekkürler..
 

Kerim ÖKSÜZ

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
22 Aralık 2007
Mesaj
1.394
Tepki
19
Linkleri yenilediğinizde, mesajları düzenler, linki gereken yerlere yerleştiririz. Linkleri mesaj olarak yenilemeye başlayabilirsiniz.

Altın üyelik konusunda; Yönetimce alınan karar doğrultusunda dosya paylaşımı yapan üyelerimizi yalnızca paylaşımları ile altın üye yapmamaya karar verdik. Altın üyelik için aranan koşullar da değiştirilecek. Yakın zamanda bir "paylaşım ekibi" oluşturmak düşüncesindeyiz. Sizi de bu gruba dahil edebiliriz.
 
Yukarı Alt