Anime Denemesi

Drage

Üye
Kayıt
24 Mayıs 2012
Mesaj
39
Tepki
2


Anime çizmeye çalıştım şimdilik daha fazla devam ettirmek istiyorum hatta bi manga bile yapmaya çalışcam olumlu yada olumsuz yorumlarınızı eksik etmeyin :)
 

CemilAL

Üye
Kayıt
26 Ağustos 2010
Mesaj
208
Tepki
25
Gecenin köründe pek güzel yapamadım ana fikir olarak yardımcı olur umarım. Benim grafik tabletim de yok henüz, farem de sapıttı biraz. :D Gölgeleri ve renk geçişlerini abartılı yaptım bilerek, daha rahat gör, belirli bir fikir oluştur diye. Düz boyama. Bence bir göz at anime karakter nasıl çizilir konularına. Vee en önemlisi aynaya bak önce, senin omuzların öyle mi Allah aşkına, ve boynun (ensen) yukarı doğru mu kalınlaşıyor. :D Senin için en iyisi, şu an için, elde çizip bilgisayara atıp üstünden gitmek olur, elin alışır vücut hatlarına falan. Veya vücut hatları ve gölgeleri belli olan bir insan resmi al üstüne çiz çok kez. Bunu aştıktan sonra karakter çizeceksen, hele ki manga yapacaksan insanları değişik pozisyonlarda çizmeyi öğrenmelisin. Her zaman iskelet oluştur önce.

Resimler alıntıdır. www.anime.gen.tr ye bakmalısın, işine yarar. :)




 

Drage

Üye
Kayıt
24 Mayıs 2012
Mesaj
39
Tepki
2
ben zaten vücudu taslak olarak çizdim yoksa haklısınız zaten anime izliyorum siteleri araştırıyorum yabancı veya yerli bu karakteri yüz olarak yani şekil açısından bir taslak gibi çizmeye çalıştım yüz olarak ve vücüt olarak sadece bir kalıp gibi düşünelim özellikleri yüzünün nasıl olacağı yüzünde neler olacağı gibi ayrıca çok teşşekür ediyorum yorumunuz için
 

Drage

Üye
Kayıt
24 Mayıs 2012
Mesaj
39
Tepki
2
ayrıca ben gerçekciliği yakalamaya çalışmıyorum yani omuzlar öle olabilir bazı animelerde böle örnekler var bu tamamen hayal gücüne kalmış bazı karakterlerin yüzü tamamen kapalı vb.
 
Yukarı Alt