ankara-grafiker-yardımcı grafiker

change

Üye
Kayıt
4 Ekim 2011
Mesaj
8
Tepki
0
4 ay kadar bir ajansda çalıştım. Daha sonra yine 5 ay kadar bir ajansda yardımcı grafiker olarak görev yaptım. Yaklaşık 2 senedir grafikle uğraşmaktayım (freelance işlerde yaptım) Son çalıştığım ajansda matbaa'nında olması itibariyle baskı öncesi konusunda da yeterli bilgiye sahibim. Tüm sosyal ve ferdi haklarımın sağlanarak grafiker veya yardımcı grafiker olarak çalışabileceğim ajans veya matbaa da çalışmak istiyorum. Çankayada ikamet ediyorum. Kurum bilgisini paylaşan işverenlere cv'mi ve portfolyomu gönderebilirm.
 

change

Üye
Kayıt
4 Ekim 2011
Mesaj
8
Tepki
0
mail attım size ama ulaşmadı sanırım yerinizin uzak oluşu biraz problem yaratacak çalışmak isteyen bir insana yol sıkıntı olmaz banada olmayacağı gibi ama ostim malumunuz bir bayanın gidip geleceği bir yer değil ulaşım konusunda yardımcı olup olmaycağınızı öğrenmek isterim.

Sizin vasıtanızla burdan bu konudaki sıkıntımı da dile getirmek istiyorum yüksek müsadenizle. Ostim,ivedik,yeni mahalle semtlerini biliyorum çok iyi ajanlar matabaalar var ama ulaşım konusundaki sıkıntı nedeniyle ve gelişmekte olan semtler olması nedeniyle kimse o yerlere gidemiyor o yüzden tesadüf olabilir ama genellikle ostimde olan yerlerin daha çok eleman değiştirdiğini ya da sürekli eleman arayışında olduğunu düşünüyorum özelliklede bir bayan çalıştırmak güç olabiliyor. Bazı firmalar servis imkanı sağlıyor yol parası vermek yerine servis sağlanırsa daha sağlıklı olacaktır.

Düşüncelerimi lütfen ukalalık olarak algılamayın nacizane dileğimi ilettim.

Saygılar...
 
Kayıt
22 Ekim 2011
Mesaj
6
Tepki
0
merhaba
Ankara Sincan ilçesinde yeni açtığımız copy center için corell photoshop bilen eleman arayışımız bulunmaktadır. Eğer ilgilenirzseniz 0532 636 02 50 telefon numarasından bana ulaşabilrisiniz.
İyi günler dilerim.
ALPER AKKAN
 

reflex

Üye
Kayıt
14 Mart 2008
Mesaj
6
Tepki
0
Sıklıkla buraya bakmadığım için mesajı şimdi görebildim. Evet ulaşım konusunda sıkıntılar var, bu konuyu ancak işe geliş saatinizi 9 30 olarak değiştirerek çözebilirim .

mailiniz ulaşmadı sanırım kutu doluydu o sıra.

ulaşım çözümü uygunsa özgeçmişinizi tekrar göndermenizi rica ederim

reflex@eflexmatbaa.com

iyi çalışmalar
 
Yukarı Alt