Antalya'da Grafiker

buyuce

Üye
Tepki
0
FİRMA BİLGİLERİ:

1- Firma üvanı: SKA Medya Grup
2- Firma yetkilisi: Mert Can Koç
3- Göreviniz: Grafiker
4- Firma telefonu: 311 90 15
5- Firma adresi: B. Onat Cad. Şanlılar Sitesi 73/A
7- İş tanımı: Grafik/Dizgi

Medya Grubumuzun çıkardığı 2 adet yerel derginin dizgi işleriyle ilgilenmek üzere ve geri kalan zamanlarında ajans işlerinde yardımcı olacak grafiker arıyoruz.

Indesign ve Illustrator programlarına hakim olunması gerekmektedir.

Üniversitelerin ilgili bölümlerinde okuyan arkadaşlarımızla part-time olarak çalışabiliriz. Çalışma saatlerini ders programına göre ayarlama imkanımız var.

Freelance çalışamak istemiyoruz. Lütfen teklif etmek için aramayınız.

Sabit Maaş + Sigorta ile ilgili ayrıntı görüşme sırasında verilecektir. Görüşmeye gelecekler referans olarak gösterebilecekleri işlerini getirmelidirler.

sedatd

Üye
Tepki
0
SKA Medya Grup ismiyle interneti taradığımda hiç bir bilgiye rastlayamadım. Bu medya grubunuzun internet sitesi yok mu? Yaptığınız işler nedir göremeyecek miyiz?

buyuce

Üye
Tepki
0
Yeni bir firmadır. Şu anda 2 adet dergi bulunduruyor bünyesinde. Biri Digi Akdeniz. Bunun web sitesi: Digi Akdeniz E-Dergi

Web sitesi dışarıya yaptırılmış ama hem medya grubunun hem dergilerin siteleri yeniden yapılmakta şu anda. Görüşme için irtibata geçerseniz daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

EfeBuyuran

Üye
Tepki
0
İletişim kanallarınızı daha detaylı bildirmeniz mümkün mü?
Lakin eposta adresi göremiyorum.

Telefon numarasının alan kodu belli değil...

SNSİZ

Üye
Tepki
1
ben photosop CS2, corel ve illustrator CS5 programlarını kullanabiliyorum ama daha önce bu tarz bir işte çalışmadım yani deneyimim yok ben staj yapmak istiyorum ama size uyarmı bilmiyorum.

Yukarı Alt