Araç Giydirme için Bütün Modellerin Teknik Çizimler-Vektör

reis

Üye
Kayıt
10 Mart 2008
Mesaj
21
Tepki
0
Hocam paylaşım için teşekkürler.

Dosyayı indirdim fakat folyoyu neye göre keseceğiz anlayamadım. örneğin bir arabanın kapısını kaplayacağız.Kapının şeklini alıyorum fakat bir sürü kesim veriyor.Bunların hangisi folyoyu keseceğimiz çizim anlayamadım.:abzurt:
 

neo32

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
29 Ağustos 2010
Mesaj
1.365
Tepki
57
@REİS

Reis dostum folyo kesimi neye göre yapacağını bilemiyorum. Neden dersen bu konuda bir bilgiye sahip değilim. Kullandığın program nedir onuda bilemiyorum. Bildiğim tek şey araç ölçülerinin 1/30 gibi ölçeklendirilmiş olması. Sana yardımcı olmayı gerçekten isterim ama inan bir bilgiye sahip değilim.
 

neo32

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
29 Ağustos 2010
Mesaj
1.365
Tepki
57
@cxyali

konu paylaşımı bana ait dostum. paylaşımlarımda şifre kullanmıyorum..
 

reis

Üye
Kayıt
10 Mart 2008
Mesaj
21
Tepki
0
@neo32
Hocam corel 13 kullanıyorum.Plotterımda ise casmete ile kesim yapıyor. Corelde hazırladığım dosyayı casmete atıp ordan kesim yapıyorum.Geçenlerde bir renault master geldi. Okul taşıtı olacaktı.(Tabelacıyım bu arada) Sizin verdiğiniz dosyadan reno master i buldum ve arka kapılarının kesim dosyalarını aldım ama kesimi tek parça halinde vermiyor.örneğin, arka kapının ölçüsünde keseceğim folyoyu birkaç parça halinde veriyor bu durumdada hangini keseceğimi bilemiyorum. Aslında mükemmel bir arşiv ama tabi nasıl kullanacağımızı öğrenmek zaman alacak sanırım.:)
 
Yukarı Alt