Araç giydirme İçin Fikre İhtiyacım var

Kayıt
1 Temmuz 2008
Mesaj
155
Tepki
5
Hazırladığım Demo.Net bir fikir çıkaramadım henüz.Fikirlerinize başvurmak istiyorum.Saygılar.


 

danisman

Consultant
Kayıt
27 Nisan 2009
Mesaj
1.504
Tepki
30
serkan bey ;

Tasarım çok karmaşık olmuş, bir araç giydirme işlemi ve tasarımı yaparken, asla unutulmaması gereken birşey vardır, araç daima durmayacak ve hareket halinde olacaktır, dolayısı ile arcınız bir kaç sn görüntü verecektir karşılaştığı gözlere. O sebeple daha keskin ve daha akılda kalıcı bir tasarım denerseniz müşteriniz de amacına uygun bir çalışmaya sahip olacaktır. Sologan çok daha etkileyici bir biçimde vurgulanmalı ve dikkat çekmeli. Şu an bu çalışmada aklımda kalıcılık olabilecek hiç bir detay göremedim.
Açıkçası, üzerinde çalışmalısınız diyorum...

Saygılar ve iyi çalışmalar...
 
Kayıt
1 Temmuz 2008
Mesaj
155
Tepki
5
Bu sadece bir deneme.Beni zorlayan mevzu isteklerin çok oluşu ama arabanın çok küçük oluşu.Fikirleriniz için teşekkürler arkadaşlar.
 
Kayıt
17 Ocak 2008
Mesaj
21
Tepki
0
Bence Sloganı Tamamen arka taraftaki bölüme sığdır. ve açılacak alanada logoyu ortala...

Birde arabanın sadece alt eteklerine su görüntüsü bir kuşak gibi sardırısan daha iyi olur en üste su ve benzeri gibi imaj kullanma böylelikle tasarımla çok oynamadan sadeleştirme yoluna gitmeni tavsiye ederim

Bu haliyle karmaşık duruyor.
 
Kayıt
9 Eylül 2008
Mesaj
1.562
Tepki
25
alta ve üste aynı görselleri yerleştirmeniz alanınızı daraltmış alt yöne kullanmanız daha sade olacaktır ve sayın danismanın dediği gibi hareket halinde olacağından daha akılda kalıcı olmasını sağlamalısınız... düşüncenize ve ellerinize sağlık Serkan bey.
 
Yukarı Alt