araç giydirmek için önce ...

Kayıt
17 Mart 2008
Mesaj
3.266
Tepki
100
Araç Giydirme İçin Yasal İzinler
Araç Giydirme işlemini yapmadan önce, baskıyı yaptıracağınız firmadan Aracın Taslak çalışmasını isteyiniz, renkli çıktı alınız. Bağlı olduğunuz belediyeye aracın reklam vergisini yatırınız. Bulunduğunuz bölgedeki Araç Muayene İstasyonuna aracınızı kontrol ettiriniz, bu sırada aynı istasyonda Aracınızın vergi borcu olmadığına dair belgeyi alınız, Renkli çıktıyı yetkililere gösteriniz ve onayınızı alınız, Bu işlemden sonra Aracınızın Reklam Giydirme işlemini Reklamcınızla hallediniz. Bağlı olduğunuz bölgenin araç işlemlerini yapan karakola gidip gerekli harçları yatırınız, Ruhsatınıza “ Araç Reklam Logoludur” ibaresini eklettiriniz. Artık sizin aracınızda Yasal yoldan Reklam Giydirmeye müsait bir araçtır.



Araç Giydirmenin Ömrü Nedir?
Araç Giydirmenin ömrü kullanacağınız Cast Folyonun cinsiyle ve markasıyla bağlantılıdır.
Bu süre 1 yıldan 5 yıla kadar uzayabilir. Araç giydirmenin ömrüne ömür katmak için yukarıda yaptığımız açıklamalara dikkat edilmesi gerekmektedir. Dikkat etmediğiniz her husus için Araç Giydirmenin ömrünü azaltacaksınız.

Araç Giydirmeden Önce Araç Nasıl Olmalıdır?
Araç giydirme işlemine başlamadan önce araç muhakkak temiz olmalıdır. Araç Kaplama işlemi yapılmadan bir gün önce aracın yıkanıp kapalı bir garaja kuruması için bırakılması gerekmektedir. Bazı firmalar Araç Giydirme montajını yapmadan bir iki saat önce yıkamaya alıyorlar ve yazın güneşin altında kurumaya bırakıyorlar. Bu yapılacak en büyük hatalardan biridir. Böyle olunca fitillerin içinde su kalıyor ve kaplanmış olan Cast folyonun içine istemesekte su kaçıyor. Kaçan su güneşi görünce buharlaşıyor ve buharın etkisiyle Cast folyoyu kaldırıyor. Araç Giydirme işleminden önce aracın sudan ve tozdan korunması için yıkanıp kapalı garajda kalması şarttır.



Araç Giydirmenin Reklam Etkisi
Birçok reklam yöntemi vardır. Televizyon, Radyo, Gazete, Dergi, Billboardlar, Tabelalar, Yönlendirme Levhaları, Totemler, El ilanları, v.s. bu reklamların hepsinin yeri farklıdır. Ancak Araç üzerindeki Reklam sizinde taktir edeceğiniz gibi sürekli Gezer ve farklı farklı yerlerde reklamınızı tanıtır. Bu reklamın en etkili ve en ucuz yöntemlerinden bir tanesidir. Firma araçları olup Araç Reklamı yaptırmayanların sayısı gün geçtikçe azalmaktadır.

 

Serkan Baysal

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
10 Haziran 2008
Mesaj
2.204
Tepki
76
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim Emine Hanım. Elinize sağlık.
 
Kayıt
8 Eylül 2008
Mesaj
2.540
Tepki
31
Yani hadi bizim aracı giydir dedikerinde hemen abi demiyecez işin püf noktalarını bilecez verdiğiniz bilgiler için sağolun bilmekte yarar var illaki lazım olur
 
Yukarı Alt