arkadaşlar ben nerde hata yaptım :)

herro

Üye
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
4
Tepki
0
öncelikle merhaba herkese calışmalarında başarılar ve kolay gelsin dileklerimle...
benim anlamadım bir nokta var flash'ta nedir dediginizi duyar gibiyim :)
arkadaşlar şimdi flash'ta yükleniyor kısmını yapıyor sonra sonra flasta ne yapmak istiyorsam onuda yapıyorum yükleniyoru fremenin en önüne yani 1.fremeye koyuyorum gerekli codeleride giriyorum ve testte herşey istedigim gibi oluyor ancak bunu hostig'e attıgımda ilk belli bir saniye genede html sayfasında flash'hın bulundugu alan beyaz olarak beliriyor sonra yükleniyor yazıyor ve tasarım oynamaya başlıyor bu normalmı yoksa benim yaptıgım bir hatamı???
söyle düşünüyorum acaba yükleniyor kısmını yaparak movis'e yönlendirip sonra ayrı bir calışmamı yapmalıyım yani iki ayrı flash olarak bilmem anlata bildimmi? lütfen bir acıklık getirin bu konuya.
 

Abdullah Şahin

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
3 Nisan 2008
Mesaj
2.630
Tepki
89
Flash etkinleştirme probleminden mi bahsediyosun. Kusura bakma ben pek anlayamadım sorunu
 

Elif Tekin

Üye
Kayıt
27 Haziran 2008
Mesaj
50
Tepki
0
flashı ben yeni öğrendim bildiğim kadarıyla yardımcı olacağım anlattığın problem html sayfasında yapması normal hatta problem değil diye biliyorum çünkü flashlar sayfa ilk açıldığında bi jpg gibi hemen açılmaz ve yüklenmesi anlattığın gibi olur uzun lafın kısası o bi sorun değil normal bir şey.:eek:
 

Abdullah Şahin

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
3 Nisan 2008
Mesaj
2.630
Tepki
89
@herro

Sayın üye

Flash programında yaptığın flashı çalıştırcağın zaman sorunsuzca açılır. Nedeni bunu localinde yani kendi bilgisayarında çalıştırman. Oluşturduğun flash ı hostinge attığında eğer boyutu büyükse yüklenmesi zaman alır. senin bilgisayarındaki gibi heemn açılmaz. Bu süre zarfında arada gelen beyazlık senin flashı yaparken kullandığın arkaplan rengi.Elifinde dediği gibi bu normal. Birde dikkat etti isen hosting attığında flashın etkin olması için bir sefer tıklaman gerekiyor bazer. üzerinde şeffaf bir kare çıkıyor. buda flash etkinleştirme problemi. Eğer başına geldi ise yardımcı olabilirim.
 
Kayıt
6 Ağustos 2009
Mesaj
69
Tepki
4
flash sunu yapar eğer ilk yuklenmeye basladığında flash ekranınızda ne varsa o görünür. yani ilk frame background image var ise bu görünür ve gene ilk keyframe de bir loading yapıyorsanız bunların ancak hepsi yuklendikten sonra görebilir yani 2. keyframe gecebilirsiniz cünkü flash yuklemeyi bitirmeden işlem yapılmasına izin vermez
 
Yukarı Alt