Arkadaşlar çıkacak kitabım için arka ve ön kapak tasarımları gerekli...

Kayıt
25 Şubat 2012
Mesaj
1
Tepki
0
Yaza doğru çıkacak kitabım için arka ve ön kapak tasarımları lazım... Tasarımlarınızı benimle paylaşır mısınız ? Beğendiğim tasarımı telif hakkını ödeyerek kullanacağım ilgilenenlere duyurulur..
 

Murat Vardar

Uzman Üye
Uzman Üye
Kayıt
14 Ocak 2012
Mesaj
4.332
Tepki
1.051
@hasanserinoglu

Bir kitabın kapak tasarımı, tanıtımında önemli bir yer kaplıyor. Kitap tasarımı, günümüzde grafik tasarımcılarına ayrı bir sektör oluşturuyor. Bununla birlikte kitabın içeriği tabi ki kapak tasarımından daha önemli; fakat kapak tasarımı da okuyucuya ilk akılda kalıcı etki yapması yönünden, kayda değer önem taşıyor.

Bir kitabın kapak tasarımında atlanmaması gereken en önemli konu; kitabın içeriğini tasarıma çok iyi yansıtmak ve içerikten kopmamak. İçerikten kopuk ve aykırı tasarımlar bazen itici bile olabiliyor.

İçerikle bağlantılı kapak tasarımları, okuyucusuna akılda kalıcı farklı bir etki bırakabiliyor. Çok uç noktadaki bazı kapak tasarımları, görsel yönden etkili görünse bile, eğer içerikten çok uzak ise okuyucuya bir anlam ifade etmeyebiliyor.

Sonuç olarak kitap kapak tasarımları; kitabın içeriği ile bağlantılı olmalıdır, diyebiliriz.

önce hastanın doktor tarafından görülmesi gerekmiyor mu?
diye sormadan edemedim.

faydalı olması dileğiyle........
 
Kayıt
2 Nisan 2011
Mesaj
18
Tepki
0
Öncelikle hayırlısı olsun. Fakat böyle birşey hazırlaya bilmek için kitabın konusu veya adı sizin aklınızdan geçen öne çıkmasını istediğiniz bir teme simge renk ..... bilmek gerekir....
eğer bu konularla ilgili bilgi verebilirseniz daha doğru ve güzel çalışmalar elde ederiz..
fulyabaskan@mynet.com
5424781113
 

Dörtk

Üye
Kayıt
8 Nisan 2011
Mesaj
23
Tepki
0
yardımcı olabilrim daha onceden yapmıs oldugum sanat fılmı afısları ve kıtap kapakları var ama daha detaylı bir bilgi vermeniz daha dogru olur kitabın konusu ve adı gibi
gun_mert9@hotmail.com
 
Yukarı Alt