Arkadaslik sitesi icin tasarimci

Kayıt
19 Haziran 2010
Mesaj
3
Tepki
0
Arkadaslar Merhaba,

Arkadaslik sitesi yaratmayi istiyorum. Benim web tasarim hakkinda basit bilgilerim var ve HTML uzerinden site yaratmasini becerebiliyorum. Fakat bu proje icin daha tecrubeli bir tasaramciya ihtiyacim var. Arkadaslik sitesi yapmis veya yapmayi bilen tasaramcilar benimle iletisime gecmenizi istiyorum. Cevap verirken lutfen yaptiginiz islerden, tecrubelerinizden bahsederseniz sevinirim. Ayrica, profilinizi iceren sitenizin adresinide gondermeyi unutmayin.

Ilginiz icin tesekkurler :s8:
 

ekinduzci

Üye
Kayıt
2 Temmuz 2012
Mesaj
2
Tepki
0
web siteniz için tasarım bakımından başarılı bir arayüz tasarımı yapabilirim. güzel sanatlar mezunuyum ve görsel iletişim tasarımı okumaktayım. tasarım konusunda çok iyi altyapı, deneyim ve geçmişe sahibim. şuan iphone applaication arayüzleri ile ilgili bir çalışma yürütmekteyim, web sitesi ve uygulama arayüzleri konusuna oldukça hakim bulunmaktayım. web sitenizle ilgili sizinli birlikte çalışmak isterim. malesef henüz portfoliomu oluşturabildiğim bir web sayfam yok fakat daha önceden yapmış olduğum bir takım işleri size mail yolu ile sunabilirim. işinizi ise istediğiniz zamanda yada en kısa zamanda hazır hale getirebilirim. iletişim için ekinduzci@hotmail.com tel:506 415 22 93 ekin haydar düzci.
 

Emre ÇETİNER

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
23 Eylül 2012
Mesaj
483
Tepki
17
Merhaba daha önceden arkadaşlık sitesi işi ile hiç uğraştınız mı? Kazanç olarak nasıl bir yol izleyeceksiniz. Şu an benimde bir arkadaşlık sitesi girişimim var çok zor bir alan özellikle ücretli üyelik düşünüyorsanız kredi kartı ödemesi almanız gerek. Türkiye'de hiç bir banka arkadaşlık sitelerine sanalpos vermiyor. 7 bankaya başvurduk onay alamadık hala deniyoruz.
 
Yukarı Alt