Balıkesir Genç Liderler Topluluğu'na logo

Kayıt
10 Nisan 2008
Mesaj
62
Tepki
2
herkese selamlar. Balıkesir Genç Liderler Topluluğu'na logo tasarımı yapmak istiyorum, bu konuda yardımcı olabilirmisiniz? corel ve photoshop programları mevcut. logo konusunda pek yetenekli olmadığım için yardımlarınıza başvurmak istedim.
 

Abdullah Şahin

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
3 Nisan 2008
Mesaj
2.630
Tepki
89
Serkan Bey

Logo düşüncelerinizi iyi yada kötü tasarıma döküp burada bizimle paylaşırsanız geliştirme ölçüsünde üyelerimiz size fikirlerini söyliyecektir.
 
Kayıt
9 Mart 2009
Mesaj
53
Tepki
1
Balıkesirin neyi meşhur, bu genç liderler topluluğu neyi amaçlar. Bence kendinize bunları sormalısınız.
 
Kayıt
10 Nisan 2008
Mesaj
62
Tepki
2
@Kemal Durgun


balıkesirin höşmerimi kolonyası meşhur.. yani daha çok yiyecek üzerine.. genç liderler adı üzerinde liderlik kariyer ve kişisel gelişim üzerine eğitim seminer vs düzenleyen topluluk.. liderliği ön plana çıkartacak bir tasarım gerekli.. geçici olarak aşağdaki resme basitçe efekt vererek logo olarak kullanmaya karar verdim.. o resimde balıkesiri ayaklarınızın altındaymış gibi gösteren "çamlık tepesi". orda çok güzel atatürk heykeli ve bayrağımız var. yüzlerce merdiven tırmanarak heykele ulaşabiliyorsunuz vs vs. şuanda başka seçenek olmadığı için bunu kullanacağım. yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim. ilgi gösterip yorum yazanlara da..


 
Kayıt
8 Eylül 2008
Mesaj
2.540
Tepki
31
@Serkan Emir

serkan bey bence bu olmamış oda dernek vs gibi logoları internetten araştırıp bir fikir edinmenizi tavsiye ederim mesela bandırma ticaret odasının logo yarışması vardı oraya bu alttaki logolarla katılmıştım bandırmanın neyi meşhur olduğunu internetten biraz araştırmıştım ve ortaya bunlar çıktı tabi kazanamadım kazanan bir balıkesirli idi :)


 
Kayıt
10 Nisan 2008
Mesaj
62
Tepki
2

birde az farklı olan şu var.. her 2sinde de yazı yuvarlakla aynı orantıda oval değil, onu tam olarak yapamadım. bu ve eksik gördüğünüz konularda yardımlarınızı bekliyorum.


 
Kayıt
8 Eylül 2008
Mesaj
2.540
Tepki
31
Serkan bey ilkine göre baya yol katetmişsiniz benim gözüme çarpan 3 tane bayrak tek bayrak daha güzel olur kanısındayım
kırmızı dairenin alt tarafı boş kalmış orayada kuruluş yılını yapabilirsiniz liderler topluluğu yazsınada espas atarsanız aralarını çarsanız harflerin daha toplu durur yazıyıda daireye göre orantıladığınızda ana logo tamamdır bence bikaç görsel aklentiyle birazdaha geliştirilebilir
elinize sağlık
 
Kayıt
10 Nisan 2008
Mesaj
62
Tepki
2
@Fatih Coşkun






Fatih Bey,bayraklar resimin orjinalinde var, ancak dediğiniz gibi 1e indirdim bayrağı. birkaç görsel eklentiden kastınız nedir? mesela neler yapabiliriz. yardımcı olursanız memnun olurum.. ve ben 2 adet logo ekliyorum. resimde azda olsa fark var. sizce hangisi daha uygun olur? resmin arkası biraz boş gibi geldi bana, balıkesir haritası olabilir mi sizce arka planda silik soft bir şekilde?
 
Kayıt
8 Eylül 2008
Mesaj
2.540
Tepki
31
resmin arkası banada boş geldi oralara bişeyler eklmek lazım ama ne olduğunu inan bende bilmiyorum ben adapazarındanım oraya ne ekledesn 5 köprüyü eklerim ama balıkesirde ne var başka bilemiyecem
 
Yukarı Alt