Banner Sorunu!

Kayıt
19 Ekim 2008
Mesaj
18
Tepki
0
Elimde bi banner var fakat site ismi değişicek bana yardım edermisiniz
 
Kayıt
8 Eylül 2008
Mesaj
2.540
Tepki
31
Bu bannerin vektörel yada psd dosyası var mı varsa yükleyin nasıl olacağı konusunda yardımcı olaılm
 
Kayıt
17 Mart 2008
Mesaj
3.266
Tepki
100
tuğba hanım illa bu mu olmalı?
buna benzer pek çok vektörel sitemizde var.
dilerseniz bir araştırma yapın. çünkü bu örneğinizin ebatlarıda
banner olmak için uygun olmayabilir...
 
Kayıt
19 Ekim 2008
Mesaj
18
Tepki
0
Aslında benim istedğiğim tam olarak şöyle arkası pembe olacak ve sadece burdaki bayan figuru kullanılacak ve site adı yazılacak :)
 

User4

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kayıt
18 Ekim 2008
Mesaj
1.325
Tepki
39
Bundan yaklaşık 6 ay önce size bir banner hazırlamıştım (hiç bir ücret yada hizmet talep etmeden). Siz bu bannerı uzun bir süre forumunuzda kullandınız. Çokta beğenildiğini söylediniz. Daha sonra benden yeni bir banner istediğinizde size forumumuzun reklamını sitenize koymanızı rica etmiştim. Size bu isteği kesin bir dille reddetmiştiniz. Şimdi tekrar reklamını yayınlamak istemediğiniz forumumuz aracılığıyla yardım talep ediyorsunuz. Yardımlaşma tek taraflı olduğu zaman mide bulandırıyor Tuğba hanım. Nezaketen üyesi olduğunuz forumumuzun reklamını kısa bir sürede olsa yapmalıydınız. Birilerinden birşeyler isterken birşeyler vermeyide göze alın. Size karşılık bekleyerek yardım etmedim ricanız üzerine kabul ettim. Ama siz ricamızı kesin bir dille reddettiniz. Umarım aradığınız yardımı bulursunuz. Kolay gelsin..

Niyetim kimseyi etkilemek değil isteyen istediği yardımda bulunabilir..
 
Kayıt
19 Ekim 2008
Mesaj
18
Tepki
0
haklısınız ama kusura bakmayın siz kısa süreli dememiştiniz lütfen doğru hatırlayalım ben size desteğiniz ve yardımınız için çok teşekkür ederim hakkınızı ödeyemem banner konusunda çokda uzatmaya gerek yok nırmal bir üye gibi destek almaya çalışıyorum iyi günler
 
Yukarı Alt