< Bayan Kuaforu Web Tasarımı > Çalışması

olcayuykun

Üye
Kayıt
29 Haziran 2010
Mesaj
5
Tepki
0
Evet ArkadasLar bir Bayan Kuaforu Web Tasarım Calısması Yaptım Her Hangi Bir Firmaya Baglı Web Tasarımı Değil Ama Satılıga Cıkardım & Sizlerin Görüşlerini Almak İçin PayLaşıyorum.
Alıcı Olan Arkadasımız Olursa Satis@trwbh.com Bu Adresden İletisime GecebiliR.


 

Ozgul

Üye
Kayıt
2 Eylül 2010
Mesaj
808
Tepki
57
Slider'ı değiştirin bence. Üzerindeki şekli atabilir, dış çizgisinin rengini değiştirebilirsiniz. Footer kısmını da sadeleştirebilirsiniz ayrıca çok büyük olmuş. Biraz daraltın bence. Oklar da pek uymamış. Türkçe karakterler bazı yerlerde var bazı yerlerde yok, bunu düzenlenemelisiniz. Son olarak her şey Türkçe iken şu "graphic design" hiç uymamış. Grafik tasarım yazınca çalışmanın havası gitmez emin olun.:)

İyi çalışmalar.

Not: Web arayüz tasarımlarınızı buraya yüklemelisiniz.
 

mertmtluu

Üye
Kayıt
16 Eylül 2011
Mesaj
53
Tepki
0
Hmm ilginç ve güzel bir tasarım olmuş ;) Ama yamo arkadaşımızın da dediği gibi graphic kuaför ve graphic studio pek iyi durmamış diğerleri güzel bence :)
 

olcayuykun

Üye
Kayıt
29 Haziran 2010
Mesaj
5
Tepki
0
eleştirilerinizi saygıyla karsılıorum fakar Graphic Studio Benım Kendi Sahıs İsmine Verdiğim Bir Firma İsmidir. : ) Ve Herkezin Renk Zevki Ayrdır 100 Kişi Cok Begendi 1 Kişi Begenmedi : ) Ama yinede Yorumunuz İçin Teşşür Ederim Yazım Şekli Onemlı Değil Burdakı Sadece Görsellik Amacla Sergıledım İllaki Bir Firmaya Sattıgım Zaman Karekter Ve Yazı Şekli Değişicektir :) SAYGILAR
 

Ozgul

Üye
Kayıt
2 Eylül 2010
Mesaj
808
Tepki
57
100 kişiden 1 kişinin beğenmemesi bundan sonra çalışmayı göstereceğiniz 100 kişinin 100'ünün de beğeneceğini garanti etmez.:) Yukarıdaki mesajınızdan yazıma ne kadar hassasiyet gösterdiğiniz zaten ortada. Diyecek pek bir şey kalmıyor.:)

Saygılar, sevgiler...
 
Kayıt
8 Nisan 2010
Mesaj
25
Tepki
0
gerçekten güzel bir tasarım olmuş kuaför işi çıkarsa bu tasarımı alıp yapıcam web sitesini :)
 

mertmtluu

Üye
Kayıt
16 Eylül 2011
Mesaj
53
Tepki
0
Evet arkadaşım. Grafik tasarımın en önemli araçlarından biri olan Adobe Photoshop ile yapılıyor.
 
Yukarı Alt