Bayanlar daha mı iyi tasarımcıdır ?

Durum
Konu kapatılmıştır.

sebograph

Üye
Kayıt
19 Mayıs 2008
Mesaj
198
Tepki
9
bence alakası yok arkadaşlar tamamen kişiseldir tasarım daha bir kaç gün önce bir bayan birde erkek arkadaşım aynı konuda bir tasarım yapmışlardı ve erkek arkadaşımın yaptığı tasarım daha çok beğenildi bu tasarım işi adamına göre değişir bence
 

Buse Türüdü

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
5 Şubat 2008
Mesaj
3.395
Tepki
103
ya bu konuyu tartışmaya gerek yok bence, daha önceki mesajımda dediğim gibi; bizler cinsiyete göre iyi-kötü tasarımcı demiyoruz... Yaptığı çalışmalara bakarak iyi-kötü diyoruz,sebograph'a katılıyorum herşey adamına göre değişir..!
 

Survivor

Üye
Kayıt
9 Haziran 2008
Mesaj
36
Tepki
0
Bence Bayan erkek die bir ayırım yoktur. Ne kadar geç başlıyor olursan ol zevk meselesi. Bayanlarda Erkeklerden zevkli die bişey yok genel olarak zevkli zevksizler var. Bence zevksiz bayanda var zevksiz erkekte. Zevkli bayanda var zevkli erkek te. Bazı durumlarda sadece zevk olarak birbirlerine rakiptirler. Kadın erkek olarak rakip değildirler.
 
Kayıt
7 Haziran 2008
Mesaj
533
Tepki
6
bence alakası yok neden derseniz kadın veya erkek olmak birşey değiştirmez önemli olan düşündüklerin, kafanın içindeki hayal gücün önemli gerisi yalan dolan... :D
 

Serkan Baysal

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
10 Haziran 2008
Mesaj
2.204
Tepki
76
Bence hayal gücünün yannda, kabiliyet ve yetenekte çok önemli. her insan farklı yeteneğe ve hayal gücüne sahiptir bence. İki kişi bir tasarımı yaparken farklı şeyleri hayal ederler. belki sonuç yakın olabilir. ama aynı olamaz sanırım. Hangisi iyi derseniz? Buda tasarımı yapanın kabiliyeti ve yeteneği ile ilgili değil, aksine onu yorumlayanla ilgilidir. Sonuçta buda kişiden kişiye değişiklik gösterir. Saygılar.
 
Kayıt
19 Nisan 2008
Mesaj
31
Tepki
0
kim böyle tehlikeli bi konu açmış ya...:D:D:D:D:D:D

derin devlet gladio filan tartışın onlar daha iyi boşverin şimdik kadın erkek mevzularını çok tehlikeli :D:D:D:D:D
 
Kayıt
25 Haziran 2008
Mesaj
1.278
Tepki
4
@delphimaker

dostum konuyu ben açtım ama senin dediğin konu daha tehlikeli. Kendini zekeriya ÖZ'ün karşısında bulursun ona göre..
 

ZEN

Üye
Kayıt
8 Temmuz 2008
Mesaj
15
Tepki
0
düşünüyorum düşünüyorum...
aklıma en azından türkiyede büyük başarı kazanmış
iyi bir bayan grafik tasarımcı gelmiyo...
hayalinden başka :D (şaka)
ama erkek olarak düşündüğümde birçok kişiyi biliyorum. bunu dikkate alırsak erkekler bu konuda daha başarılı sanırım demek isterdim fakat bizim işimiz yetenekle alakalı olduğu için bir sınıflandırma yapmak doğru değil diye düşünüyorum.
yapılan iş bir firmada yöneticilik değil çünkü...
 
Durum
Konu kapatılmıştır.
Yukarı Alt