Bayraminiz MÜbarek Olsun...

stilist

Üye
Kayıt
3 Ocak 2008
Mesaj
1
Tepki
0
Herkese Selam Öncelİkle..benİm Bİr Sorum Olacak Corel Draw'i Yanİ Normal Şartlarda Bana Yetecek Kadar Kullaniyorum,ancak Baski Desenİ Çİzmek İstİyorum.nakiŞ Desenİ Zaten Çİzİyorum....ama Özellİkle Tramli TÜr Baski Desenİ Çİzmek İstİyorum ...

EĞer Yardimci Olursaniz Ve Benİ Bu Konuda Bİlgİlendİrİrsenİz Çok Mutlu Olurum....:)
 

Fatih Çelikhan

Uzman Üye
Uzman Üye
Kayıt
18 Aralık 2007
Mesaj
373
Tepki
4
@elis3

yeni üyesiniz, foto manipülasyondan öce forum kurallarını okuyunuz, forumun arama özelliğini kullanınız ve tabiki konuyu açtığınız yere bi bakın hiç kimse size burada yanıt verebilir mi bir düşünün....

kolay gelsin
 

elis3

Üye
Kayıt
1 Nisan 2008
Mesaj
6
Tepki
0
werdıgınız cewap ıcın cok tsekkur ederım gayet acıklayıcı olmus. forum kurallarını okudum. saollun hatırlattıgınız ıcın..
 

elis3

Üye
Kayıt
1 Nisan 2008
Mesaj
6
Tepki
0
ya arkadaşlar ben siteyi çözemedim biri bana foto manüpüle hakkında bilgi verirmisiniz veya nereye yazıcamı söyleyin .gerçekten bu çok önemli :S az önce terslendim ama ben inatla soruyorum lütfen
 

Fatih Çelikhan

Uzman Üye
Uzman Üye
Kayıt
18 Aralık 2007
Mesaj
373
Tepki
4
birincisi üyelik iptali diye birşey söz konususu değildir. eğer uzun bir süresitemize girmezseniz üyeliğiniz zaten iptal olur otomatik olarak.

ikincisi, lütfen forum kurallarını okuyunuz diye uyarmıştım.

ana sayfamızda ilgi başlığı zaten göreceksiniz. ben yinede size linkimizi veriyorum. bu linkte açılan konularda çeşitli denemeler yapılarak konulmuştur.

https://www.grafikerler.org/foto-manipulasyon-f103.html



Fotomanipülasyon; fotoğraflar üzerinde çekim esnasında ya da Photoshop benzeri programlar yardımı ile veya bir kaç resmin değişik tekniklerle bir araya getirilmesi ile oluşturuan yeni bir resim yapılan sanata verilen isimdir.

Dikkat edilmesi gereken noktalar ışık, perspektif, çözünürlük gibi uyum gerektiren unsurların göz önüne alınmasıdır. Manipüle açısından ise fotoğrafların birbirine uyumları da önemli konulardan birisidir.

umarım artık forum kullanımı konusunda da bilgi sahibi olabilirsiniz.
 
Yukarı Alt