Beach_life

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Kayıt
10 Ocak 2010
Mesaj
2.524
Tepki
54
Genel olarak bakıldığında göze hoş geliyor. Gözü yormayan bir çalışma.
Sadece gözüme takılan birkaç nokta, alt banttaki sayfa numaralarının birinde ayırma çizgisi hafif kaymış diğerine göre. Bir de turizm özel bir kelime değildir ve ayırmanıza gerek yok. (Turizm'de Eskişehir mucizesi) Beyşehir Göl'ü yazarken de "Beyşehir Gölü" kendisi bir özel isimdir. Göl'ü şeklinde ayrılmaz imla olarak.
Ayrıca konu başlıkları gezi, araştırma, gezi ve araştırma değilde sadece gezi ve araştırma diye iki bölümde toplanabilirmiş. İlk bakışta çok tekrar var gibi geldi bana.
Bunların dışında sayfa düzeni ve kullanılan fontlar hoş.
Başarılar.
 
Kayıt
5 Haziran 2010
Mesaj
100
Tepki
4
Teşekkürler yorumunuz için Erkan Bey. evet kayan çizgiyi bende farkettim, konu başlıklarına gelince yarışma konusunda ayrı ayrı başlıklar altında sunulmuştu gezi/araştırma , gezi olarak o yüzden öyle kullandım vurgu gerektirebilecek bi başlık olarak düşündüm ve öyle kullandım.

Başarılar
 

H-K-N

Üye
Kayıt
10 Haziran 2010
Mesaj
31
Tepki
1
tasarım çok güzel olmuş.elinize sağlık.fakat kapakta:gezi,araştırma,röportaj başlıklarının kullanmasanız daha iyi olur bence.başarılar
 
Kayıt
5 Haziran 2010
Mesaj
100
Tepki
4
çok teşekkürler yorumlarınız için sizlerede başarılar. başlık altında toplamasamda olurdu fakat böylede başlıklar bana pek sorun oluşturmuş gibi gelmedi ama evet başlıksızda olabilirdi neden olmasın yorum farkları olacak
 
Yukarı Alt