Beğenilmezse " Photoshop'u "bırakırım kesin..

Tepki
29
Arkadaşlar uzun zaman sonra çekimlere başladık.
- ÇEK / SHOP - | TIKLA

GÜNEL AYVACI

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
7
Bırakma sakın, çok güzel olmuş gerçekten :):):):)
Eline sağlık, kocaman aferin sana.

Ozgul

Üye
Tepki
57
Bence de bırakmayın. Bu azim ve istekle daha çok güzel işler çıkarırsınız.:) Ama beğenilmezse bırakırım falan laflarını bırakın derim. Çalıştıkça, araştırdıkça, ortaya bir şeyler koydukça zaten bir göz oluşuyor ister istemez. İnsanların fikirlerini yok sayın demiyorum elbette ama ana kriteriniz beğenilmek olmasın.

Amma uzattım, emeğinize sağlık.:) İyi çalışmalar.

Sedat Gül

Graphic Desing
Altın Üye
Tepki
141
saç dekupelerinde sorun var !
2 kişi de aynı olanca pek hoş olmuyor keşke 2.kişi farklı biri olsaydı... düşünce çok güzel

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Merhaba,

Programa ne zaman, nerde başladınız ?
Program bırakmak nasıl oluyor ?
Çalışmanız kaç beğeni almaz ise programı bırakacaksınız?
Nereye bırakacaksınız ?

Neyse;
Bu işten para kazanıyor iseniz bu çalışmanızı beğenmeyenlerden biri benim.

-Neyini beğenmediniz ki?
*Öncelikle dekupeleriniz çok kötü, sonra çekim daha mantıklı olabilirdi,espri eksik, bir mesaj yok,bir tema yok, karakterin biri ağzından yumruk çıkarmış diğeri bu yumruğu yemiş.
Sadece montaj ile mükemmeli yakalayamazsınız.
İzleyiciler "Eee, ne anlattı bu çalışma şimdi bize" demez mi adama?
Ben dedim, başlaları da diyecek.
-Ya arkadaşım bu öylesine bir montaj işte, maksat muhabbet.
*Buyur?
*Neyse, peki kolay gelsin...

Yok hobi ise ki siz genelde -çekiyoruz,gidiyoruz,başlıyoruz, gibi...- çoklu eylem cümleleri kurduğunuz için bir ajansınız olduğu düşüncesine kapıldım.
O yüzden bu çalışma bir ajansın kaldırabileceği cinsten değil.
Son olarak imzanız çok küçük olmamış mı?

Başarılı çalışmalarınızda görüşmek dileğiyle.

Threebudha

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
17
@Hakan Dağdeviren

-Ağzından çıkan sözler bir yumruk gibi yüzünde patlamıştı...:rolleyes:

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
@Threebudha

Bu tamamen sizin bakış açınız ama diyelim ki öyle fakat bir espriden beklenen mantık yine karşılanamıyor.
Mesela kaç insan kendisine,yine kendi ağzından çıkan sözler sebebiyle" kendi yüzüne yumruk gibi patlayan sözler" sarfeder?
Ben şahsen böyle biriyle hiç karşılaşmadım.
Ayrıca biz burada daha esnek esprilerden bahsediyoruz, her kesim tarafından anlaşılabilmek için Bu ŞART.

Threebudha

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
17
@Hakan Dağdeviren

Kendi kendine yaptığı itiraflarla yüzüne kocaman bir yumruk yemiş gibi olmuştu:clap2:

Maksadım polemik yaratmak değil sadece sadece durumdan espri çıkartıyorum:)

Tepki
29
Günel, sedat yorumlarınız için teşşekür ederim. Daha ileri gidebileğime inanıyorum.
Yamo, düşünceeriniz için teşekkür ederim. Kendimce birşeyler yapmaya çalıştım.

Hakan, Düşünceleriniz için teşekkür ederim. DEtaylı şekilde anlatmışsınız.
Bende size söyle anlatayım:
Yaşadğım şehir öyle kötü bir yerki burada bırakın fotoğraf makinesi gibi düşünceniz olmayı Fotoğraf nedir bilmeyen insalar var. ve biz bu işi yapan iki kişiyiz yaşlarımız 18-16bu yaşta yapılması gerek bir durum mu sizce ?..
Buradaki yarı insanda sizin gibi dşünüyor yada daha basit şekilde " Ağızdan yumruk çıkınca sanat mı olurmuş ". Evet olmaz ama düşüncelerin içinden fikirler çıkar bizde çöpe gitsin istemiyoruz.Dİğer bir konuda biz bu işi parasal yönden yapmıyorum isteyen çok, model olmak isteyen çok, ama gereksiz.. Neden herşey para ki. NEden..
Bence herşey emektir, yaptığınız işe sevgidir, aşinalıktır..Bunlar yaptıkran sonra zaten iş sizi buluyor..Ajan muhabbetinizde çok saçma geldi.. Aklılda fikir elde canon makine ile çıkan pozizyonlar..Tekrar söylüyorum sanatı farklı boyutlara çekmek saçmalık..

Yukarı Alt