beni yetiştirebilecek birileri varmı?

ugurcuhaci

Üye
Kayıt
17 Nisan 2012
Mesaj
3
Tepki
0
Merhabalar part time veyada full time olarak grafik alanında yetiştirilmek istiyorum elim çizime biraz yatkındır tasarım olayında kendime güveniyorum photoshop kullanımını biraz bilirim wacom cintiq12wx tabletine sahibim istanbul/üsküdar'da ikamet ediyorum 23 yaşımdayım bay/medeni halim bekar askerliğimi yaptım
ugurcuhaci@gmail.com
bir kaç çalısmamı koyuyorum
http://g1204.hizliresim.com/w/k/4jzwg.jpg
http://g1204.hizliresim.com/w/k/4jzxq.jpg
http://g1204.hizliresim.com/w/k/4jzxx.jpg
http://g1204.hizliresim.com/w/k/4jzyf.jpg
http://g1204.hizliresim.com/w/k/4jzzv.jpg
http://g1204.hizliresim.com/w/k/4k009.jpg
istediğim şey tasarım yapmak çizim yapmak bir fotoraf üzerinde oynama yapmak deyildir
 

enjoyinger

Üye
Kayıt
20 Ocak 2009
Mesaj
29
Tepki
0
Merhabalar,

Elinizin çizime yatkın olduğu bir gerçek eklediğiniz çizimlerde de bu tür hakkında çok bilgim yok ancak; hoşuma gittiğini söyleyebilirim.

Grafik tasarıma gelince mesleki içerik olarak senin örneklerinden daha fazlası olduğunu söylemeliyim. Bilindik markalara ürünleri için photoshop ve illustrator programlarını kullanarak (orada çizimlerinden de faydalanman iyi olacaktır.) bazı afiş, flayer(el ilanı benzeri), katalog kapağı, iç sayfa tasarımı, ambalaj olabilir çalışmalar yapmalısın.

Bir şey daha yazında dikkatimi çektiği için söylüyorum eğer yanlış bir tuşa basmadıysan '' deyildir '' yazmışsın biliyorsun ki ''değildir'' olmalı belki bu konuda da eksik olabilirsin imla ve yazım kuralları da Grafiker olacaklar için çok gereklidir.

Başarılar...
 

ugurcuhaci

Üye
Kayıt
17 Nisan 2012
Mesaj
3
Tepki
0
evet haklısınız sanırım,ben her türlü çizim yapabileceğime inanıyorum kendime sağlam bir deviantart oluşturup tekrar başlık açayım en iyisi
 
Yukarı Alt