Bertolt BRECHT | The good person of szechwan

İnan Kılıç

Dijital Artist
Altın Üye
Kayıt
13 Ocak 2009
Mesaj
150
Tepki
7
Bertolt BRECHT | Sezuan'nın iyi insanı; (50X70 cm)

”Bir Öykü Parçası
Kıtlığın artması ve tüm canlı yaratıkların feryatlarının duyulmaya başlamasıyla birlikte tanrılar giderek endişeye düştüler. O kadar çok yakınma vardı ki, yoklukların had safhada olduğu bir yerde tanrı korkusundan eser kalmayabilirdi. Ve dediler ki: “Yaratması bunca çabaya mal olan dünyayı degiştirmemiz mi gerekiyor, bunun sonu bir karmaşadır. Bu yüzden, eğer kıtlık zamanlarında inancına sadık kalan ve yoksulluğa rağmen bizim emirlerimizi yerine getiren insanlar bulabilirsek o zaman dünya olduğu gibi kalacak ve dünya üstünde hiçbir düzensizlik olmayacaktır.”


Dünyayı mı değiştirmeli? İnsanı mı?”

 

Fulyam

Üye
Kayıt
18 Eylül 2008
Mesaj
1.262
Tepki
16
ay çok güzel olmuş İnan... çok beğendim.. geçişi çok hoş yapmışsın.. herkes yapamaz.. Tebrikler...
 

Kerim ÖKSÜZ

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
22 Aralık 2007
Mesaj
1.394
Tepki
19
Yırtılmış kağıt olayına bayıldım tabi iç içe geçmiş kapşonlular da size aitse ona daha da bir bayıldım harika olmuş ellerinize sağlık
 

NGraphic

Üye
Kayıt
18 Temmuz 2011
Mesaj
28
Tepki
0
tebrikler çok başarılı bir çalışma . öğrenmek istediğim birşey var , alttaki yırtılma olayını nası yaptıgınızı anlatırmısınız tesekkurler saygılar.
 
Kayıt
21 Haziran 2008
Mesaj
70
Tepki
0
Eline sağlık gayet güzel...

Bence tek pürüz var oda içeride olan kırmızı kaşkollunun ışığı sağdan düşüyor ama dışta kana beyazın ışığı soldan. Yani kırmızının sağ omuzu aydınlık sol omuzu gölge iken beyazın kaşkolunda ışık tam tersi. SAdece resmi mirrorlasan sorun kalmaz. Tabi küçük bir ayrıntı.
 
Yukarı Alt