Bilge Adam-Mikrosis-Bilişim Eğitim Merkezi HELP!

Kayıt
20 Nisan 2012
Mesaj
1
Tepki
0
Arkadaşlar hangi kursa gitme konusundakarasızım Web- Grafik Tasarım kursa gidip kendimi geliştirmek istiyorum.
Bazi arkadaşlarımız kursa gitmedende kendi kendine öğrenebilrsin diyebilirler onlara katiliyorum ama ben kitapdan veya internetten araştirmaktansa kursda daha çabuk öğrenecegimi düşünüyorum..

Şuan aklimda bilge Adam-Mikrosis-Bilişim Eğitim Merkezi kursları var giden arkadaşlar varsa yardimci olursa sevinirim bilge adam 8 aylik eğitime 5500 fiyat çekti buda bana çok gibi geldi...

Bu arada ben zaten çalişiyorum ve işimdende memnunum sadece boş vakitlerimde evde oturup ek bir gelir elde etmek istiyorum ( haftada 3 günüm boş )

Mikrosisde almayı planladıgım dersler.

BÖLÜM 1. GRAFİK TASARIM

» Temel Tasarım Bilgileri, Matbaa Dizimi, Baskı Teknikleri
» ADOBE PHOTOSHOP
» MACROMEDIA FREEHAND
» ADOBE ILLUSTRATOR
» ADOBE INDESIGN
» CORELDRAW
» QUARKXPRES

BÖLÜM 2. WEB TASARIM

» Web Tasarımına Giriş, Web’in Temel Kuralları
» XHTML ile Kod Mantığını Anlamak ve CSS
» Dreamweaver İle Web Sitesi Tasarımı Yapmak
» Flash İle Zengin İçerikli Tasarımlar Yapmak
» Fireworks İle İnteraktif Tasarım Yapmak
» Adobe Photoshop İle Web Tasarım Öğeleri Oluşturmak



BÖLÜM 3. WEB PROGRAMLAMA

» XHTML
» CSS
» Java Script ve JQuery
» ASP.Net (C#,Ajax)
» SQL Server 2005
» XML
» E-Ticaret

yorumlarınızı bekliyorum..
 

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
3.382
Tepki
716
"Bazi arkadaşlarımız kursa gitmedende kendi kendine öğrenebilrsin diyebilirler."
Bence dememeliler, diyorlarsa yanlış yapıyorlar.
Yanlış yapmadıklarına inanıyorlarsa, çocukça kendilerini kandırıyorlar.

İnsan, doğru eğitim almadan (Üniversite,Dershane,Eğitim Setleri) programda kendi başına hiçbir mantığı kolay kolay kavrayamaz. Öğrenemez değil ama basit bir hareketin mantığını kavrayabilmek belki 1 yıla malolur. O da şans eseri öğrenilebilir.
Ama bu iş "bu" değildir ki...

Bahsi geçen dershaneye gelince, onlar zaten her zaman fiyatlarını yüksek tutarlar, ben daha önce Sistem ve Ağ Uzmanlığı için ilk onların dershanesine başvurmuştum, bana bir fiyat verdiler ki şaşırdım. Hayır kurs alsanız bu defa da "voucher" yok bilmem ne yok.
Ayrıca kurs bitimi gidip kendi başınıza bir prometrik seçmek zorunda kalıyorsunuz falan filan.
Şu an yine öyle mi bilmiyorum.
Yaşadığınız ilde bu konuda iyi bir araştırma yapın derim.
Acele etmeyin sakın.
 

davidb

Üye
Kayıt
26 Şubat 2011
Mesaj
1
Tepki
0
ben mikrosisi tercih etmeni öneririm...hem fiyat olarak uygun fiyatlar sunuyor hem de eğitim olarak diğer bahsi geçen kurumlardan iyi bir eğitim kalitesine sahip...benim çevremden mikrosise giden birçok insan memnun olarak bitirdi.
 

toprak2012

Üye
Kayıt
6 Eylül 2012
Mesaj
3
Tepki
0
Sana benden tavsiye sakın bilge adama gitme gereksiz para veririsin bende o okula gittim tamamen para tuzağı ve ayrıca kafalarına göre dersleri eksiltip başka bir ders ile tamamlıyorlar mesela ben INDESIGN alamadım onun yerine ILLUSTRATOR verdiler yerine daha sonra başka bir bölüm olarak INDESIGN açtılar ona para verip girdim ondada bilmeyen bir hoca geldi bize PHOTOSHOP öğretti ama Kadıköydeysen kesinlikle arı bilgi derim hem hesaplı hemde ilgileniyorlar senle kısacası bilge adam sadece para tuzağı... Ayrıcada iş imkanı diyorlar tamamen yalan ....
 

nuriQocca

Üye
Kayıt
22 Temmuz 2009
Mesaj
219
Tepki
5
Hangi kurs olursa olsun belirli bir fiyat eşiği oluştur.. Ülkemizde dershane ve kurs ile bütünleşik bir eğitim sistemimiz olduğundan bilginin sürdürülebilirliği için kursa gitmelisin derim.. Yalnız unutmamanız gereken tek şey öğretimde ki en önemli temel unsur öğreticidir.. Öğretmenlerinizi mümkünse tavsiye üzerine seçmeye çalışın kolay gelsin..
 

firatttt

Üye
Kayıt
29 Aralık 2012
Mesaj
1
Tepki
0
merhaba arkadaşlar benim mikrosis eğitim merkezinde iki tane kaydım bulunmaktadır. özel nedenlerden dolayı devam edemedik. eğer mikrosis eğitim merkezine gitmek isteyen arkadaşlar varsa onlara devredebilirim kayıtları uygun fiyatta FIRAT GÜMÜŞ telefon numaram 05432672321 bu numaradan ulaşabilirsiiniz bana
 
Yukarı Alt