Bilgisayar firması logo

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
@Emre DEMİRCİ

hımm değişikmiş :)

bilgisayar görseli de istememiş

2. çalışmaya yoğunlaşabilirsin

ama bende izlenim olarak firma adı bilgisayardji kısmındaki yard ın ingilizce karşıklarından biri depo anlamında bundan da yola çıkabilirsin ;) bilmem doğru bir düşünce yaklaşımı mı ... acemi heyecanıma ver :rolleyes:

Emre DEMİRCİ

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
89
@Aslı SAYILIR

bende ilk müşteriye sorduğum o oldu depo anlamındamı kullandınız yards ı diye ama kötü bi cevap aldım bilgisayarla deponun alakası ne olabilirki dedi sustum :)

müşteri 'd' yada 'j' harflerini ön planda istiyor yada 'dji' ön planda istiyor ama bilgisayardcı olarakta bitişik olsun istiyor bakalım ilk başta bunlar çıktı

@grapiksel

dikkate alıcam :)

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
Vallahi benim işim zor anlaşıldı :) Ben dayanamaz cvp verirdim sanırsam.. Sizce ne alakası yok acaba diye .. Bir bilgisayarcı eğer bilg. kasası vb. donanım ürünleri satıyorsa bence bir çeşit depodur.. Cd- Dvd vb. türevleri satış yapıyorsa depodur :) haydi herşeyi geçtim bilgisayarlarda veri depolarız değil mi :D ayy benim işim zor vallahi yaa

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Merhaba Emre;
Şayet DJI ön plana çıkmalı ise DJI komple diğer kelimeden aynı renk olmalı.
Font değişebilir,hantal kalmış sanki, daha pozitif fontlardan biri seçilmeli.
Renk olarak da teknolojiye yakın renkler seçilebilir, mesela pcb rengi yeşildir,su yollarının rengi bakır sarısıdır gibi.
Ben 2. logoyu beğendim.

Bol şanslar.

Erkal COŞKUN

Hiç...
Uzman Üye
Tepki
470
Bana kalırsa henüz hiç birisi olgunlaşmamış, üstlerinde biraz daha durmak gerek.
Ve bir öneri, küçük harflerde dji algısı çok zor, büyük harf denesen belki işin dahada kolaylaşacak...

Yukarı Alt