Bing Logosunun Tasarımı Değişti..

Kayıt
27 Mayıs 2010
Mesaj
420
Tepki
29
Bing Logosunun Tasarımı Değişti


Microsoft’un Bing arama motoru yeni yüzüyle sahneye çıktı. Tasarımı değişen logo, keskin hatlarıyla çok daha modern ve çarpıcı görünüyor. Detaylar haberimizde.

Microsoft'un sahibi olduğu arama motoru Bing’in logotasarımı değişti.Yeni rengiyle dikkat çeken logo, önceki logoya göre çok daha keskinhatlarasahip. Yeni Bing logosunda Microsoft şirketinin logosunda da yer alansarırenkle beraber geometrik tasarım yapılarından ilham alındığı göze çarptı.

YeniBinglogosu ile ilgili olarak Microsoft’tan Lawrence Ripsher yaptığı açıklama da; çok sayıdaki renk arasından altın sarısını seçtiklerini belirtirken kullanıcı deneyimlerinin dikkate alındığını da sözlerine ekledi.




Bir marka altyapısının en önemli unsurları arasında yer alan logo tasarımı, değişen tasarımı sonucunda Bing için çok daha geliştirilmiş ve modern bir kimlikle kullanıcıların karşısına çıkacak. Bununla beraber Windows Phone, Android ve iOS sürümlerinde de logonun arama bölümünde değişikliğe gidilerek çok daha modern bir görsellikle kullanımına olanak tanındı.

:: Yeni Bing logosu hakkına ne düşünüyorsunuz?

 
Yukarı Alt