Bir Desenin Negatifini Tüm Ayrıntılarıyla Nasıl Yapabiliriz?

metador

Üye
Kayıt
3 Haziran 2013
Mesaj
7
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar
Ben de Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil Baskı Bölümü mezunuyum.
Mezun olalı epey zaman oldu.Benim dönemim de ne yazık ki bilgisayar yoktu.Elle çizim yapıyorduk.
Kendi imkanlarımla coreldraw öğrendim.Şuan çizim yapabiliyorum.Bir sürü desen yaptım bu programla.
İzmir de yaşıyorum.Bu desen çizim işinin burada yeterli olacağını düşünürken karşıma negatif hazırlama işi çıktı.Ne yazık ki burda desen almıyorlar.Yani İzmir de dışardan desen alalım olayı yok. Yada ben belki de denk gelmedim.
İş arama esnasında benden istenen renk ayırma işini bilip bilmediğim...Bana sorulan ve istenen bu oldu.
Arkadaşlar yeterli olmadığımın bilincinde olup, böyle bir işe girmiş oldum ama yüzüme gözüme bulaştırdım..Çünkü desen çizimi dışında bu işin nasıl yapılacağını bilmediğimden işten çıkartıldım.
Sizden ricam bu işi bilen arkadaşlarım. renk ayrımı nasıl yapılır? Negatifini nasıl hazırlarız? Tüm ayrıntılarıyla anlatabilir mi?
Corel drawla daha alakadarım.Bu bilgiyi paylaşabilir misiniz? Eğer paylaşan olursa çok mutlu olucağım.Bu işe cidden çok ihtiyacım var arkadaşlar..Bana Allaha rızası için yardım edin...
Şimdiden herkese teşekkürederim..
 

metador

Üye
Kayıt
3 Haziran 2013
Mesaj
7
Tepki
0
Ben herhangi bir desenin negatifi nasıl yapılır,renk ayrımı nasıl yapılır? Bunu öğrenmek istediğim için böyle bir konu açtım..Yani bir desenin renk ayrımı yapılırken tüm ince ayrıntılarına kadar anlatabilecek, bilen bir arkadaş varsa bu bilgisini paylaşabilir mi.? Benim şahsi olarak yaptığım desenler var sadece...Burada sadece böyle bir iş yapma olanağı var yani desenin renk ayrımını yapabiliyor musunuz diye soruyorlar, bundan ötürü, çok üzülüyorum çünkü bu işte çok eksiğim.Öğrenmek için de can atıyorum.Eğer bu işi öğrenirsem işte o zaman iş bulma olanağım olabilir aksi taktirde yapabileceğim bir şey olmayacak.Yardım ederseniz çok mutlu olacağım.Şimdiden teşekkürederim...
 
Yukarı Alt